i3 7100 ve GTX 1060 sisteme güç kaynağı önerisi

bilalklc

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim. Arkadaşlar elimde:
  • ASUS ROG STRIX H250F GAMING anakart.
  • XPG 3200MHz RAM.
  • i3 7100 alacağım.
İleri de alırsam en fazla 1050 Ti 4 GB veya 1060 4 GB gibi orta halli bir ekran kartı takacağım. Ekran kartından önce de 250 240 M.2 SSD takacağım bu parçalar için sizce 600W güç kaynağı yeterli olacak mıdır veya 550W bile yeter derseniz eğer onu almam daha uygun olacaktır benim için hatta öneriniz nedir bir süre sonra RGB aydınlatmalı kasada alabilirim onunda az çok güç tüketimi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi belirtir misiniz?

Aslında şu an bütçe önemli değil sadece güç kaynağı almam lazım acaba diyorum 80+ 600W alayım çok ağır bir bileşen kullanmayacağım 550 bile alırsam daha uyguna gelir hatta yoksa direk 600W alayım ne kadar yeterli olur sıkıntı çıkarır mı?

Neden i3 7100 alacaksınız ve 550w yeter ama siz en az 600w alın upgrade'e açık olsun.

Neden i3 7100 alacaksınız ve 550w yeter ama siz en az 600w alın upgrade'e açık olsun.

aradığım cevap buydu elimde hiç kullanılmamış o anakart var 10 nesil çıkıp orta fiyata gelene kadar bununla idare edeceğim oyun oynamıyorum ben dizi film photoshop wordpress notepadd corel web tasarımcıyım çok hıza gerek yok

teşekkürler cevap için o halde şunu alıyorum ben şimdi sipariş veriyorum

https://www.qp.com.tr/gigabyte-g750h-750w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi tavsiye ederim, ileride yeni sistem alacağınız zaman işinize yarayacaktır.
Benim önerdiğim güç kaynağını alman daha mantıklı.

https://www.qp.com.tr/gigabyte-g750h-750w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi tavsiye ederim, ileride yeni sistem alacağınız zaman işinize yarayacaktır.

Benim önerdiğim güç kaynağını alman daha mantıklı.

QP alışveriş yapmıyorum teşekkür ederim ellerinde kalmış bitmemiş bir güç kaynağı bu 600W şu an için bana yeterli olur ileride ki güç kaynağım ASUS ROG STRIX serisinden olacak 1200W 10 nesil toplayacağım için Vatan Bilgisayar iyidir QP bir gün girip birkaç bir şey danıştım ters ters cevaplar veriyorlar canlı destekten gerek yok tavsiyede etmiyorum teşekkürler yine de moderatörüm sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…