cuby Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 44 21 Mayıs 2018 #11 neolsunismim dedi: abi cidden öyle mi? yani sıkıntı oyunda dimi Genişletmek için tıkla... tamamen oyunda format attım geçmedi diğer oyunlarda FPS arttı ama bu lanet oyunda optimizasyon sorunu var
neolsunismim dedi: abi cidden öyle mi? yani sıkıntı oyunda dimi Genişletmek için tıkla... tamamen oyunda format attım geçmedi diğer oyunlarda FPS arttı ama bu lanet oyunda optimizasyon sorunu var
neolsunismim Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 549 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #12 cuby dedi: tamamen oyunda format attım geçmedi diğer oyunlarda FPS arttı ama bu lanet oyunda optimizasyon sorunu var Genişletmek için tıkla... tamamdır reis saolasın. cuby dedi: Ben 13 7100 Ve GTX 1060 3GB kullanıyorum bundan 2 hafta önce felan med-high arası 100 FPS aşağısı almaz iken son günlerde oyun 40 FPS üstüne çıkmıyor nalet olası oyun sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sen CS go da hangi ayarlarda kaç fps alıyosun . Benim monitör çözünürlüğü 1440'900 acabalar ondan dolayı mı fps düşük Son düzenleme: 27 Mayıs 2018
cuby dedi: tamamen oyunda format attım geçmedi diğer oyunlarda FPS arttı ama bu lanet oyunda optimizasyon sorunu var Genişletmek için tıkla... tamamdır reis saolasın. cuby dedi: Ben 13 7100 Ve GTX 1060 3GB kullanıyorum bundan 2 hafta önce felan med-high arası 100 FPS aşağısı almaz iken son günlerde oyun 40 FPS üstüne çıkmıyor nalet olası oyun sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sen CS go da hangi ayarlarda kaç fps alıyosun . Benim monitör çözünürlüğü 1440'900 acabalar ondan dolayı mı fps düşük