Ege Konhan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #1 Sistemim bu sekilde. Sizce kasmasi normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2017
İbotibo1 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #2 Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2017 #3 Sisteminiz fena değil ama PUBG optimizasyon özürlü bir oyun. Ayarları çekebildiğiniz kadar aşağı çekin. Yine olmazsa sıcaklıkları kontrol edin. Çözünürlük düşürün FPS artışı olacaktır. Artı 0 Eksi
Sisteminiz fena değil ama PUBG optimizasyon özürlü bir oyun. Ayarları çekebildiğiniz kadar aşağı çekin. Yine olmazsa sıcaklıkları kontrol edin. Çözünürlük düşürün FPS artışı olacaktır.
KS KS Ege Konhan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2017 #4 orta ayarlarda oynuyorum ve sonradan uzak görüş ve rötuşu ultra yapıp diğerlerini düşük yaptım çok az fps alıyorum arada yine kasma yapıyor Artı 0 Eksi
orta ayarlarda oynuyorum ve sonradan uzak görüş ve rötuşu ultra yapıp diğerlerini düşük yaptım çok az fps alıyorum arada yine kasma yapıyor
1 150101 Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.339 Makaleler 5 Çözümler 2 4 Ağustos 2017 #5 Ege Konhan dedi: orta ayarlarda oynuyorum ve sonradan uzak görüş ve rötuşu ultra yapıp diğerlerini düşük yaptım çok az fps alıyorum arada yine kasma yapıyor Genişletmek için tıkla... O zaman herşeyi en düşüğe al. Artı 0 Eksi
Ege Konhan dedi: orta ayarlarda oynuyorum ve sonradan uzak görüş ve rötuşu ultra yapıp diğerlerini düşük yaptım çok az fps alıyorum arada yine kasma yapıyor Genişletmek için tıkla... O zaman herşeyi en düşüğe al.
İbotibo1 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #6 Düşüğe alıp 2 ayar orta ayara çekmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi