i3 7100 ve RX 460 sistem toplama

Hayrullah3210

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yakın zamanda bir toplama PC alacağım. Technopat'ta, en sevdiğim forumda, gezerken Recep BALTAŞ adlı büyüğümün yazdığı sistem tavsiyeleri bölümünde benim fiyatıma çok uygun bir sistem buldum. Toplanmış hali böyle:

Ekran Alıntısı.PNG

Sorularım şöyle:
1-)Sizce i3 7100'ü, Pentium G4560 ile değiştirip kalan parayla ekran kartını 1050 Ti yapsam daha iyi performans alır mıyım?
2-)Tavsiye sistemde kasa olarak "Cooler Master CMP351 500w PSU" modeli vardı. 500W PSU modelini Sinerji.gen'de bulamadım fakat aynı kasanın 420W PSU modeli var onu alsam sıkıntı olur mu?
3-)İlk maddede yazdığım gibi yaparsam pek anlamam bu işlerden fakat G4560 alınca anakarta BIOS update yapmak zorunlu mu? Bunu ben yapabilir miyim? Bir de BIOS update dışında G4560 alsam harici başka bir şey yapmak zorunda mıyım?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Daha yüksek ekran kartıyla elbette ki oyun performansınız artacaktır. G4560 ve 1050 Ti ile daha yüksek oyun performansı elde edersiniz.
  2. Yeterli olacaktır. Zaten sistem toplamda o kadar güç harcamaz.
  3. B250M yonga setli anakart ile G4560'ı kullanacaksanız BIOS Update yapmanıza gerek yok kullanmak için. Ancak B250M anakarta da gerek yok zaten. Asrock H110M yonga setli anakart alıp hem fiyattan kısabilir hem de diğer bileşenler için bütçe ayırabilirsiniz.
Sistem bu haliyle pek iyi durmuyor. Çünkü o bütçeyle daha iyi bir sistem kesinlikle toplanabilir. Örneğin 250 GB SSD çok fazla.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı