i3 7100 ve RX460 2 GB sistem icin öneriler

alimertbelenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Asus Tuf Gtx 1660ti

İşlemci: i3-10105F

Anakart: Asus H510M-D

Ram: 2X8 Corsair Vengeance Rgb 3200Mhz CL16

SSD Ve HDD: Fury E-Sport SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD - WD Blue 1TBHdd
Elimde.
i3-7100
B250M Gaming 3
ASUS RX460 Dual 2 GB.
8 GB HyperX 2400 MHz RAM.
1 TB Kingston HDD.
Var SSD ve RAM almayi düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok SSD olarak anakartima gore M.2 SSD almayi düşünüyorum. Önerirseniz sevinirim ve elimdeki RAM'in aynisini alsam 8+8 Dual channel yapma sansim var mi? RAM veya SSD yerine baska önerileriniz varsa önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olarak 128 al bence. https://www.hepsiburada.com/kingsto...54vYwRRLaymvhs9D3QBoC3GgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bunu al demiyorum aklında bulunsun indirimli varsa başka daha iyi tabi fakat okuma yazma hızlarına bak, anlamıyosan o tarz şeylerden yaz buraya yardımcı oluruz. Sadece windowsu kurarsın fazla para harcamana gerek yok. Ram olarak aynısını al sıkıntı olmaz. Kişisel önerim bence sistemi toptan değiştir paran varsa tabi.(ki bu dönemde orta segment 10-15 bin arası, paran varsa ne âlâ.)

Ram olarak aynı olmak zorunda değil
ve
XPG Gammix D30 AX4U32008G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
bunları değerlendir derim. Anakartta uyumsuzluk sorunları olabiliyormuş bazen fakat ben senin yerinde olsam aynısından alacağım diye bir sürü para dökmezdim. En kötü iade edersin çok büyük ihtimal iadeyi alıyorlar.
SSD olarak 256 istiyosan
bu attıklarıma bak uygun geliyorsa al gelmiyorsa biraz daha araştır en iyisini bul. Aceleye getirme en kötü dediğim gibi iade edersin.(Hiçbir şeye zarar vermeden tabi ki.)

Anakartım 2400 MHz destekliyor 3200 MHz alırsam sorun çıkmaz mı?

Yukarıdakı arkadaş garip garip markalar önermiş benim önerilerim bunlar:

Aynı soruyu size de soracağım bilgim olmadığından dolayı 2400 MHz destekliyor ana kartım 3200 MHz taksam sorun yaratır mı?

2 raminizde 2400 MHz hızında tıkanır sorun çıkmaz.

Peki sistem performansını arttırmak için RAM veya SSD dışında farklı bir öneriniz var mı?

Garip garip marka dediğin james donkey tamam ram markası pek iyi değil ama yorumları iyi en iyi f/p bulmaya çalıştım bütçede sıkıntı yok dese bende biliyorum en iyi markaları.

Peki sistem performansını arttırmak için RAM veya SSD dışında farklı bir öneriniz var mı?
Overclock olabilir ama tehlikeli biraz öğrenip yavaş yavaş yapabilirsin sistemin izin veriyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…