i3 7100 vs A10 7890K

Egemen Akçay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayardan anlayan arkadaşlar için bir şey sormak istiyorum. Ben 1.5 sene önce APU sistem topladım 1500 TL fiyatla elime para geçince bu sistemi güçlendirmek için araştırma yaptım uygun kartı 1050Ti olarak gördüm satın aldım. İşlemcim A10 7890K. 1050 Ti taktıktan sonra PUBG aldım rahat bir şekilde oynarım diye düşündüm ayarların hepsini Low yaptıktan sonra screen scaleyi 70'e çektim 40 ile 55 arası bir FPS gördüm. Ama oyun ara sıra kasma yaparak takılmalar oluyordu. Ben şu an işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum. Araştırma yaptım anlayan kişilere danıştım fark göremezsin tarzı şeyler söylediler i3 7100 ile A10 7890k arasında. Youtube'da videolar izledim i3 7100 1050 Ti performans diye ultrada screen scale 100 55 FPS civarı oynuyor bu mümkün mü? Fark yok denilen işlemcinin benzeriyle ben lowda o FPS'le oynarken i3 7100 ile ultrada 55 FPS, sizce değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı