i3 7100'den i3 8100'e geçilir mi?

Her konuya kopyala yapıştır yapmaktan bıkmadın mı? Benimki 1060 3GB Ekran kartım 90'lardayken işlemcim 60'larda çalışıyor.

Sen bilgisayarı sat diyorsun. Onun yerine I5 işlemci veya I7 ile güncellemesi daha mantıklı olur. 8100'ın 1060 ile darboğaz yapması gayet normal değil.

Anlamıyor musun? Bende 1060 3GB ile yapmıyor diyorum. Yani 1060'la darboğaz yapıyor demek yanlış olur.
Sende yapmıyor bende yapıyor. Ben bende olana göre söylüyorum ki benim gibi millete veya benchmarklara vb. bakıp darboğaz yapmadığını sananlar sonradan benim gibi üzülmesin. Senin de bunu anlaman gerekiyor.
Sen bilgisayarı sat diyorsun. Onun yerine I5 işlemci veya I7 ile güncellemesi daha mantıklı olur. 8100'ın 1060 ile darboğaz yapması gayet normal değil.
Şimdi zaten hiçbir şey yapmasın bence dolar çok yüksek. Ben önümüzdeki 3 yıl sonrası için söyledim. Neden söyledim? Çünkü anakartı yeni nesili desteklemiyor. Yani alacağı işlemciler i5 7500 vb. bunlar da 3 sene sonra yetersiz kalacağı için yazdım. Ayrıca şu an için de i3 8100 ve B360 anakart alıp GTX 1060 takıp sonrada pişman olmaması için darboğaz yapıyor yazdım. Yoksa burada yalan söyleyecek değilim inanmayan veya bende darboğaz yapmaz diyen gidip i3 8100'ünü ve GTX 1060'ını alabilir tutan yok.

Anlamıyorsun dostum, ben diyorum ki 1060 3GB'da darboğaz söz konusu olmaz, olamaz. Ben kullanıyorum başkalarının yorumlarını da okuyorum darboğaz yaptığını söyleyen kimse görmedim. Sen diyorsun ki 1060 6GB' ile darboğaz yapar. Tamam onda sorun yok kullanmadığım için bir şey diyemem yapabilir. Ama sen direk 1060'la darboğaz yapar dersen millet de 1060 3GB ile yaptığını düşünebilir diye, genel konuşma anlamında demiştim.

Evet GTX 1060 3GB ile belki darboğaz yapmıyordur ama emin ol GTX 1060 6GB ile darboğaz yapıyor. Hatta yaptığını söyleyen 2 kişi daha gördüm ve birinin konusunu buraya atabilirim bulursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…