Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar nereye baksam i3 7100, i3 7350K'dan iyi diyorlar. F/P açısından ama i3 7350K 560TL aralarında 40 30 TL fark var ve i3 7350K 4.2 GHz. Neden kötülüyorsunuz işlemciyi ?
Tabii ki i3 7350k daha güçlü bir işlemci ancak; overclock yapabilmek için Z270 chipsetli bir anakart da almak gerektiğinden Fiyat/Performans dengesi zayıf.
Nereden okudun ettin bilmiyorum fakat orada da bahsedilen i7 7100'ün F/P oranının daha yüksek olduğudur, güç bakımından 7350K üstündür.
Ekonomik çipsetlerde hız aşırtma yapılmadığı için hız aşırtma desteğinin olmasının bir anlamı yok. Ancak, hız aşırtma desteği olduğu için fiyatı pahalı.
Aynı zamanda kalitesiz sıvı soğutmada baş ağrıtıyor, forumda konusu vardı kapalı devre hazır sıvı soğutma akıttığı için bilgisayarı gittiydi birisinin.
Ryzen gibi harika bir işlemci varken, şu devirde gerçekten intel alınmaz (intel kullanırken söylüyorum evet)
Sayılar zaten bilerek abartılı yazdım .
Aynen, düşük fiyatlı bir sıvı soğutma önermiyorum. Ancak bu akıttığından felan değil. Akıtmaması lazım onun, yanlış yapılan bir şey olmuştur ondan akıtmıştır. Önermememin sebebi düşük fiyatlı sıvı soğutmaların hem kalitesiz olması hem de o fiyattaki hava soğutmaların daha iyi olması. O sıvı soğutma yerine Noctua hava soğutma alırım daha iyi olur. Tabii gene aynı fiyat olur, ben sıvı soğutmayı fiyatı belli etmesi açısından koydum.