Alpay Güroğlu
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- YANKI Ge-Te şti.
Öncelikle merhaba,
Yakın bir arkadaşım benden rica etti benim işim değil tabii ama ben hem AMD hem Intel olan iki farklı sistem topladım bu sistemler büyük ihtimal çöp olabilir dediğim gibi iyi değilim bu konuda o yüzden hem topladığım sisteme bakmanızı hemde kendi sistem önerinizi yazmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
AMD olan sistem:
Intel olan sistem;
Söylediğim gibi 1500-2000 TL arasında olması gerekiyordu ama belirttiğim gibi benim işim olmadığımdan bu kadar yapabildim. Siz fiyat performans açısından iyi bir sistem toplarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
Yakın bir arkadaşım benden rica etti benim işim değil tabii ama ben hem AMD hem Intel olan iki farklı sistem topladım bu sistemler büyük ihtimal çöp olabilir dediğim gibi iyi değilim bu konuda o yüzden hem topladığım sisteme bakmanızı hemde kendi sistem önerinizi yazmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
AMD olan sistem:
- MSI A68HM
- A10 7890K
- Xigmatek Soundwave XCP 600W
- Sapphire RX 560 Pulse
- Corsair 8 GB (2x4) Vengeance Pro DDR3 2400 MHz CL11 RAM
- Seagate Skyhawk 1 TB
Intel olan sistem;
- Gigabyte GA B250M Gaming 3
- Asus Strix B250G (Anakartlarda kararsız kaldım)
- i3 7350K
- Xigmatek Soundwave XCP 600W
- Sapphire RX560 Pulse
- Corsair 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 RAM
- Seagate Skyhawk 1 TB
Söylediğim gibi 1500-2000 TL arasında olması gerekiyordu ama belirttiğim gibi benim işim olmadığımdan bu kadar yapabildim. Siz fiyat performans açısından iyi bir sistem toplarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: