Muzlu Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 24 21 Aralık 2020 #1 İşlemcim i3 8100 bazı oyunlar açıkken bilgisayar aşırı yavaşlıyor nedeni nedir? (Bu olurken %100 kullanım oluyor)
İşlemcim i3 8100 bazı oyunlar açıkken bilgisayar aşırı yavaşlıyor nedeni nedir? (Bu olurken %100 kullanım oluyor)
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 21 Aralık 2020 #2 Muzlu dedi: İşlemcim i3 8100 bazı oyunlar açıkken bilgisayar aşırı yavaşlıyor nedeni nedir? (Bu olurken %100 kullanım oluyor) Genişletmek için tıkla... Yeni mi fark ettin bunu eminim ki bayağıdır vardır sorun ama sen fark etmemişsindir.
Muzlu dedi: İşlemcim i3 8100 bazı oyunlar açıkken bilgisayar aşırı yavaşlıyor nedeni nedir? (Bu olurken %100 kullanım oluyor) Genişletmek için tıkla... Yeni mi fark ettin bunu eminim ki bayağıdır vardır sorun ama sen fark etmemişsindir.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Görev yöneticisinden en çok hangi programın işlemcini kullandığına bakar mısın?
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 21 Aralık 2020 #4 Ekran kartı vermen lazım.
Muzlu Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 24 21 Aralık 2020 #5 hakan.klcarslan dedi: Görev yöneticisinden en çok hangi programın işlemcini kullandığına bakar mısın? Genişletmek için tıkla... FiveM açtığımda %70-80 FiveM onun dışında normalken bir sıkıntı yok en çok FiveM oynarken sıkıntı çekiyorum ekran kartı 2 GB değiştirsem işe yarar mı? Recx and Flex dedi: Yeni mi fark ettin bunu eminim ki bayağıdır vardır sorun ama sen fark etmemişsindir. Genişletmek için tıkla... Aslında biliyordum ama ne yapacağımı bilemedim boşuna para harcamak istemedim ekran kartımı yoksa işlemcimi yükseltilmeli bu durumda? muleka40 dedi: Ekran kartı vermen lazım. Genişletmek için tıkla... MSI 1050 2 GB OC.
hakan.klcarslan dedi: Görev yöneticisinden en çok hangi programın işlemcini kullandığına bakar mısın? Genişletmek için tıkla... FiveM açtığımda %70-80 FiveM onun dışında normalken bir sıkıntı yok en çok FiveM oynarken sıkıntı çekiyorum ekran kartı 2 GB değiştirsem işe yarar mı? Recx and Flex dedi: Yeni mi fark ettin bunu eminim ki bayağıdır vardır sorun ama sen fark etmemişsindir. Genişletmek için tıkla... Aslında biliyordum ama ne yapacağımı bilemedim boşuna para harcamak istemedim ekran kartımı yoksa işlemcimi yükseltilmeli bu durumda? muleka40 dedi: Ekran kartı vermen lazım. Genişletmek için tıkla... MSI 1050 2 GB OC.