i3 8100 format sonrası yapılması gerekenler

Başlıkta da yazdığı gibi yakın bir zaman 240GB SSD alacağım ve PC'me format atıp Windows 10'u vb yeni şeyleri SSD'me kuracağım. Ama format atınca bilgisayarımdaki her şey gittiği için sanırım driverlar da gidiyor. Bu konuya pek hakim değilim, bunlar önemli mi? Kurmak zorunda mıyım veya format sonrası neler yapmalı, nelere dikkat etmeliyim? Tek tek anlatırsanız çok sevinirim.

Sistemim:
i3 8100.
H310M PRO-VD.
8 GB 2400MHz RAM.
MSI GTX 1050 Ti.

Güncel driverlerini kurmanız gerekir.

@271621 anladım peki neleri kuracağım internette biraz baktım ama çok fazla karışık işlemci için kurmam gereken bir driver yok diye biliyorum ekran kartı için var onu biliyorum RAM için yok anakart içinde yok sadece NVIDIA Denetim Masası ve ekran kartı sürücüsünü kurmam yeterli olur sanırım.

Intel'in kendi sitesinde işleminizin modelini aratarak güncel driverinizi kurun. Anakart ve ekran kartı modelinizi girip onlarında driverlerini kurduktan sonra kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Sonrasında sizin için önemli olan uygulamaları ve oyunları kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…