Kapalı I3 8100 GTX 1050 Ti ASUS H310M-K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakalım, iyi tutar inşallah. Tek kişi yapıyorum bu işi. Inşallah insanlar pahalı demez.
Pahalı fiyatta koyarsanız bir şey elde edemeyebilirsiniz. Biraz Marketing taktiklerini öğrenin derim Tek kişi zor olacaktır.
1100TL RX 570 diyerek siz de uçurdunuz 700-800-900 TL'ye bile bulunur.

Ayrıca oyun için Technopat'ta ayrı bir konu açıp kendinize ekip arkadaşı bulabilirsiniz.
Pahalı fiyatta koyarsanız bir şey elde edemeyebilirsiniz. Biraz Marketing taktiklerini öğrenin derim Tek kişi zor olacaktır.

1100TL RX 570 diyerek siz de uçurdunuz 700-800-900 TL'ye bile bulunur.
0 fiyatından bahsediyorum ben.

Baltalamak gibi olmasın ama sıfır RX570 bile 1200 TL iken ikinci el 1050 Tİ'yi 1000 TL'den satmanız çok saçma.

Arkadaşlar alıcı hariç fiyat tartışması yapmak yasak biliyorsunuz değil mi? Serbest piyasa bu. Ben teşekkür edip konudan ayrılmama rağmen siz niye ortalığı karıştırıyorsunuz. Satarsa satar satamazsa indirim yapar öyle satar. Sizi ne ilgilendiriyor?

Baltalamak gibi olmasın ama sıfır RX570 bile 1200 TL iken ikinci el 1050 Tİ'yi 1000 TL'den satmanız çok saçma.
Dostlarım, benim kartım fazlalık değil. Bana yetmiyor diye satıyorum. Oyun da geliştirdiğim için hemen bir kart satın almalıyım. Ben burda kimseyi zorlamıyorum. Gönül ister ki ucuza satayım ama ben de bunu satarsam kart alacağım. O yüzden. Yanı ortada kazık atma durumu yok.

Dikkat ettiysen ben satıcı için bir öneride bulundum. Kimsenin satışını baltalamak gibi bir amacım da yok ama o fiyata 1050Tİ ancak bilgisayar piyasasından anlamayan birilerine satabilir. Technopat'ta olan çoğu kişide zaten konulardan dolayı piyasayı az çok biliyor. 9 Mart'dan beri satılamamasının da bir sebebi var.
Yanlış anlamayın kazık atıyorsunuz demiyorum. Sadece o kart için piyasasının üstü bir fiyat yazmışsınız. Fiyatı indirirseniz daha hızlı satarsınız. Ha bu fiyata alan olmaz mı? Tabiki de hayır, bir Allah'ın kulu gelip alıyorum da diyebilir fakat o kul ne zaman gelir belirsiz. Ayrıca özel değilse geliştirdiğiniz oyunu sorabilir miyim? Tek kişiyle nasıl bir oyun yapmayı planlıyorsunuz. Çünkü 1050Tİ bile belli seviyede oyunlar için gayet yeterli seviyede.

Forumda ilanlara bakarken tekrar gördüm. Kartı sattınız mı veya yeni bir fiyat belirlediniz mi? Fiyatı uyarsa alacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…