O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 20 Ağustos 2018 #11 rtakak dedi: Ne fark varmış anlatabilir misin? Ayrıca Bulk modeli ne biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bulk=OEM Galax ekran kartı uygulaması falanda var. Biraz araştırırsanız daha iyi olduğunu görürsünüz,isterseniz oylama açın bence Galax kazanır
rtakak dedi: Ne fark varmış anlatabilir misin? Ayrıca Bulk modeli ne biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bulk=OEM Galax ekran kartı uygulaması falanda var. Biraz araştırırsanız daha iyi olduğunu görürsünüz,isterseniz oylama açın bence Galax kazanır
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 20 Ağustos 2018 #12 @Orion Nebula Bulk kutusuz demek. O ürün kutusuz geliyor. Size ne farkı olduğunu sordum, tabiki doğru dürüst bir cevap yok. İsterseniz siz konu açın ve sorun. Ben sizi ikna etmek için o kadar vakit ayıramam.
@Orion Nebula Bulk kutusuz demek. O ürün kutusuz geliyor. Size ne farkı olduğunu sordum, tabiki doğru dürüst bir cevap yok. İsterseniz siz konu açın ve sorun. Ben sizi ikna etmek için o kadar vakit ayıramam.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 20 Ağustos 2018 #13 @rtakak Kanıtınız nedir? Bulk=OEM demek illaki açılmış konu vardır gidin bakın,yada araştırın.