Arkadaşım ekran kartını yenilemek istiyor maksimum hangi ekran kartı takabilir?
PSU: Ekran kartına göre yenileyecek.
1650S kullanılabilir o işlemci ile. İşlemciye yüklenen oyunlarda işlemci kullanımı fazla olur sadece.Bak Max 1650 ama darboğaz olacaktır ama az. Rx 470.
REPORT.
Kullanılamaz, i3 9100F bile 1650S de bazı oyunlarda darboğaz yapıyor, araştırın bence.1650S kullanılabilir o işlemci ile.
İşlemcinin 4C/4T olmasından dolayı kullanım yüksek olabilir sadece i3 9100F rahat besliyor o kartı. Ayrıca bunu kendi kafamdan sallamıyorum ben. Forumdaki başka konulara da bakabilirsin. Bu konularda benden çok daha bilgili insanlar da aynı şeyleri söylüyorKullanılamaz, i3 9100F bile 1650S de bazı oyunlarda darboğaz yapıyor, araştırın bence.
i3 9100f 1650S ile kullanan arkadaşlarım var, işlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz yapıyor, komiksiniz.İşlemcinin 4C/4T olmasından dolayı kullanım yüksek olabilir sadece i3 9100F rahat besliyor o kartı. Ayrıca bunu kendi kafamdan sallamıyorum ben. Forumdaki başka konulara da bakabilirsin. Bu konularda benden çok daha bilgili insanlar da aynı şeyleri söylüyor.
Ekran kartı kullanım değerleri %90'ın altına düşüyor mu ya da az FPS mi alıyorlar? Birçok kişi yalan söylüyor o zaman forumda. Siz daha komiksiniz
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.