i3 8100 işlemci GTX 1060 darboğaz yapar mı?

Ben de atarım ekran görüntülerini de evde değilim yarın atabilirim. Hiç 75 görmedim CPU kullabımını şahsen Bf1, GTA gibi oyunlarda.

O işlemciye gtx 1050 ti anca gider yukarısı bottleneck maalesef. Yakın zamanda aynı nesil bir i5 işlemciye yükseltmeniz dileğiyle...

Dostum seninki 6GB imiş benimki 3 şimdi farkettim. Darboğaz olunca ne oluyor drop felan mı giriyor?
O işlemciye gtx 1050 ti anca gider yukarısı bottleneck maalesef. Yakın zamanda aynı nesil bir i5 işlemciye yükseltmeniz dileğiyle...
1060 3GB çok rahat kullanıyorum abartmayın.

İşlemci yüklü oyunlarda az da olsa yapar. GTX 1050 Ti'ye bile anca gider diyen arkadaş hatalı. Mümkünse minimum i5 8400 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapsa bile 1050Ti 'dan daha çok performans alıcaksın 1060'da ben imkanın var ise 1060 almanı tavsiye ederim.

3 hafta önceki ekran kartlarına +400tl fark gelmiş şu dönemde pc toplamak mantıksız ilerde daha da mantıksız

Dostum seninki 6GB imiş benimki 3 şimdi farkettim. Darboğaz olunca ne oluyor drop felan mı giriyor?

1060 3GB çok rahat kullanıyorum abartmayın.
1060 3GB ileride darboğaz yapacaktır. hem işlemci olarak hemde bellek olarak. i3-8100 yerine Ryzen 5 1400 alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…