İ3 8100 islemci için anakart önerisi

ktyılmaz

Kilopat
Daha fazla  
İ3 8100 islemcili sistem toplamayı düşünüyorum fakat anakart seçiminde zorlanıyorum. Uygun fiyatlı anakart önerebilir misiniz?

İ3 8100 islemcili sistem toplamayı düşünüyorum fakat anakart seçiminde zorlanıyorum. Uygun fiyatlı anakart önerebilir misiniz?

Arkadasa katiliyorum. Ryzen sistemlere rakip olarak cikti 8.nesil inteller. Cekirdek sayisi olsun vs Ryzen'i gecti diyebiliriz ama hangi konuda oldugunu da soylemekte fayda var. Sanal makine vs ile calismiyorsan ve render alma video montaj vs ugrasiyorsan Ryzen mantikli ama diger turlu Intel parcaliyor. i3 8100 serisi de zaten Ryzen 3 1300x'e rakip olarak cikartildi. Amacinida karsiladi gibi gozukuyor.

Arkadasa katiliyorum. Ryzen sistemlere rakip olarak cikti 8.nesil inteller. Cekirdek sayisi olsun vs Ryzen'i gecti diyebiliriz ama hangi konuda oldugunu da soylemekte fayda var. Sanal makine vs ile calismiyorsan ve render alma video montaj vs ugrasiyorsan Ryzen mantikli ama diger turlu Intel parcaliyor. i3 8100 serisi de zaten Ryzen 3 1300x'e rakip olarak cikartildi. Amacinida karsiladi gibi gozukuyor.
İ3 8100 alınca aynı paraya R5 1400 alabiliyorsun şu an.

Hız aşırtmaya izin vermeyen bir işlemciye Z370 gibi bir anakartı alman çok gereksiz. Acelen yoksa 1-2 ay beklemeni öneririm firmalar uyumlu ve uygun fiyatlı bir anakart çıkartınca alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı