i3 8100 işlemciye RTX 2060 takılır mı?

i3 8100 ile 2060 %5 civarı anladım hocam haklısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 2060 ile %5 civarından fazla darboğaz alacağınızı düşünmüyorum. Bence sistem yeteri kadar stabil çalışır ve güncel oyunları oynatır.

%5 falan değil, 10100F bile %10 yapıyor.

i5 9400F kurtarır mı? B360 soket ile uyumlu yanılmıyorsam.

Kurtarır ama ölü soket yatırım olur, anakart+işlemci değiştirmeye çalışın,5600/5500+b450 olabilir mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%5 falan değil, 10100F bile %10 yapıyor.

Kurtarır ama ölü soket yatırım olur, anakart+işlemci değiştirmeye çalışın,5600/5500+b450 olabilir mesela.
Anladım, o iş şimdilik bütçemi aşıyor. İlerde tamamen yenileyeceğim sistemi zaten.

Son olarak 1650 Super mi önerirsiniz 1660 mı? Fiyatlar çok yakın olduğu için aç gözlülük yapıyorum biraz.

Anladım, o iş şimdilik bütçemi aşıyor. İleride tamamen yenileyeceğim sistemi zaten.

Son olarak 1650 Super mi önerirsiniz 1660 mı? Fiyatlar çok yakın olduğu için aç gözlülük yapıyorum biraz.

Hocam işlemci alma alacaksan anakart işlemci alırsın gelecekte ölü işlemci değil. Ekran kartı tabii ki de RX 580 Nitro aynı fiyat diye biliyorum ve daha iyi 580 Nitro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…