En ufak sıkıntı olmaz merak etmeyin. O işlemciye Gtx 1060 taksanız bile sıkıntı olmaz. İşlemcinin tam gücünü kullanmadan ekran kartını beslemesi iyi birşey.peki darboğaz yaparsa ne gibi sıkıntılar olur bu ekran kartını almak istiyorum çünkü fiyatı güzel internete testini yapan 3 büyük kanalda bundan daha büyük sistemle oynamış olması lazım ama sıkıntısı yoktu ?
peki darboğaz yaparsa ne gibi sıkıntılar olur bu ekran kartını almak istiyorum çünkü fiyatı güzel internete testini yapan 3 büyük kanalda bundan daha büyük sistemle oynamış olması lazım ama sıkıntısı yoktu ?Hocam işlemci %40-50 ile bile besler. Asıl ekran kartı darboğaz yapar![]()
En ufak sıkıntı olmaz merak etmeyin. O işlemciye Gtx 1060 taksanız bile sıkıntı olmaz. İşlemcinin tam gücünü kullanmadan ekran kartını beslemesi iyi birşey.peki darboğaz yaparsa ne gibi sıkıntılar olur bu ekran kartını almak istiyorum çünkü fiyatı güzel internete testini yapan 3 büyük kanalda bundan daha büyük sistemle oynamış olması lazım ama sıkıntısı yoktu ?
Hocam darboğaz yapmaz demek istedim yani. O işlemciye o ekran kartı hafif gelir anlamında. Gönül rahatlığıyla alabilirsinizpeki darboğaz yaparsa ne gibi sıkıntılar olur bu ekran kartını almak istiyorum çünkü fiyatı güzel internete testini yapan 3 büyük kanalda bundan daha büyük sistemle oynamış olması lazım ama sıkıntısı yoktu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.