i3 8100 sistem ne kadar eder?

bnrks

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
5 yıl önce aldığım bilgisayarımı satacağım ama satamıyorum. Parçalarını da koydum tek tek bugün. Bazı parçalara pahalı dediler. Toplam hepsini 8000 TL'ye koydum ama pazarlık payı da bıraktım. Sizce fazla mı? Piyasalarını çok bilmiyorum. Sizce ne kadardan koymam lazım? Hem parçalar için hem de toptan için fikir verirseniz sevinirim.

• MSI GeForce GTX OC 4 GB ekran kartı.
  • Gigabyte B365m h anakart.
  • Intel Core i3 8100 3.6GHz 6MB işlemci.
  • Adata SU650 120 GB SSD.
  • SanDisk 240 GB SSD.
  • Frisby gamemax FC-9235G ATX kasa.
  • HyperX Fury 8 GB 3200 MHz RAM.
5 yılın hepsinde kullanmadım. İlk 2.5 yıl boyunca baya kullandım. Son 1 senedir açılmadan duruyor. Ondan önceki 1.5 sene sınav dolayısıyla az kullanmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yazmışssın 1650 için işlemci de vasat.

Hocam 6.5k ederi var. Ama parçaları ayrı ayrı satarak daha yüksek fiyatlarda satabilirsiniz. Toplu satış için konuşalım. Satarken başlığı büyük harflerle ve göz alıcı kelimelerle yazmalısın. Örneğin: "BÜYÜK FIRSAT OYUN BİLGİSAYARI" şeklinde. Nedeni tonla bilgisayar var ve kimsenin kolay kolay gözüne çarpmıyor. Böyle yazıpta 8K olmaz ama dediğim gibi 6.5 koyarsanız gideri var. Sonrasında 6500 yerine 6499 TL yapmanın muhteşem artısı var bunu da unutmayalım lütfen. 2. el alım satım psikolojisi çok garip o yüzden dediğim şekilde satabilirsiniz. Fiyat size göre değişebilir. 6499, 6599, 6799 tl vs. . İyi sosyaller iyi satışlar.

Hocalar unutmuşum yazmayı kusura bakmayın bildirimde şimdi geldi daha. Ekran kartı 1050 Ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…