i3-8100 Sistem PUBG Mobile FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

singlestar

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
intel r uhd graphics 630
İşlemci
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-8100 CPU @ 3.60GHz, 3
Merhaba arkadaşlar, PUBG Mobile çok kasıyor. Sistemim özelliklerine uyumlu şekilde kasmayacak hangi ayarları uygulayabilirim?
  • 4 GB RAM.
  • Intel UHD Graphics 630.
  • İşlemci Intel(r) Core(tm) i3-8100 CPU @ 3.60GHz
  • Windows 10 64 Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatörün açıldığına şükür etmen lazım, UHD Graphics ile çok şey yapamazsın

RAM miktarı çok az oyun için günümüzde 16 GB başlangıç. Ayrıca ekran kartınında işlemcinle uyumlu iyi bir model olması gerek.

Aga açtıgına şükür etmelisin.

Aga açtıgına şükür etmelisin.

Keşke bilmediğiniz konulara cevap yazmasanız, emülatör oyunlarının hepsini tost makinesı bilgisayarlar açıyor lakin kaç FPS alır orasını bilemem.

Boş RAM slotu varsa 8 GB alabilirsin veya 4x4 şekilde de olabilir. Ekran kartınız çok yetersiz işlemcinize göre RAM taktırırsanız 30 - 45 FPS civarı oynarsınız.

Bak dostum emilatördeki oyunlar yüksek RAM kullanıyor, 4 GB RAM Windows'a mı verecek oyuna mı verecek? En azından 16 GB RAM olsa bir nebze bilgisayar daha rahatlar + işlemcisi gayet güzel PUBG Mobile göre, zaten oyunda optimasyon sorunu var.

Ya kanka ben ayar diyorum sen RAM diyorsun RAM yeri var.

Aga 8 GB RAM i7 3.nesil laptopumda 60 FPS alıyorum, ekran kartı Intel HD graficks 4000. işlemciye dahil neden bahsediyosun.

Ya kanka ben ayar diyorum sen RAM diyorsun RAM yeri var.

Hocam de miyim de miyim diyorum da tost makinesı bile bilgisayarından daha iyi, 4 GB RAM'lık bilgisayarla ne yapacaksın onu merak ediyorum ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…