i3 8100 sistem uyumu

40 delil de versem sizi yenemeyeceğim sanırım. Cahilliğinizle... pardon bilginizle iyi günler.
Kendin tıkandın bizde seçenek verebiliriz değil mi? Biz sana boşuna israf diyoruz sen hala devam ediyorsun senin cahilliğine bence. Cidden bir bitmediniz hep siz haklısınız para israfı yapmak çok mantıklı cidden.

40 delil de versem sizi yenemeyeceğim sanırım. Cahilliğinizle... pardon bilginizle iyi günler.
Bu kadar kolay pes ediyorsun ha 😉 Bazen de haksız olduğunu kabul etmen gerekir. 3000MHz RAM aldı diyelim, anakartı en erken ne zaman değiştirir? Neden değiştirir? Değiştireceği paraya bir 8GB RAM daha alır veya işlemciyi satıp i5 8400 alır.

Arkadaşlar. Ben sistem aldın mı Allah'ın izniyle 10 sene kullanırım. Değişiklik kolay kolay yapmam. Bana israf gibi geliyor. Şu an kullandığım sistemi 10 sene önce almıştım. SSD taktım. Performansı çok iyi. Fakat c# ve xamarin ile app geliştirme işinde ilerlemek istediğim için küçük bir upgrade yapayım dedim. Verdiğiniz cevaplar için tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı