S singlestar Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #11 Max Caulfield dedi: Az önce bana dahili dedin Genişletmek için tıkla... Benim beyin gidip gelıyor knaka kusura bakma
Max Caulfield dedi: Az önce bana dahili dedin Genişletmek için tıkla... Benim beyin gidip gelıyor knaka kusura bakma
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #12 @singlestar ekran kartı modelini öğrenmek için Win + R basıp gelen pencereye DxDiag yaz. Ekran kısmına gel ve orada yazan modeli söyle. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
@singlestar ekran kartı modelini öğrenmek için Win + R basıp gelen pencereye DxDiag yaz. Ekran kısmına gel ve orada yazan modeli söyle.
S singlestar Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #13 Erdym dedi: Harici ekran kartının modeli nedir? Genişletmek için tıkla... intel r uhd graphics 630
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.277 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #14 singlestar dedi: intel r uhd graphics 630 Genişletmek için tıkla... Bu dahili grafik birimi hocam. Harici ekran kartın yok sanırım.
singlestar dedi: intel r uhd graphics 630 Genişletmek için tıkla... Bu dahili grafik birimi hocam. Harici ekran kartın yok sanırım.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #15 singlestar dedi: Intel r UHD Graphics 630. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsunuz galiba NVIDIA Denetim Masası'na girip modeli söyleyin bu dahili. Max Caulfield dedi: Bu dahili grafik birimi hocam. Harici ekran kartın yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyor.
singlestar dedi: Intel r UHD Graphics 630. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsunuz galiba NVIDIA Denetim Masası'na girip modeli söyleyin bu dahili. Max Caulfield dedi: Bu dahili grafik birimi hocam. Harici ekran kartın yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyor.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.298 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #16 singlestar dedi: Intel r UHD Graphics 630 Genişletmek için tıkla... O dahili bir karttır. 16 GB RAM'le bile sadece 50FPS alabiliyor o işlemci. Erdym dedi: Laptop kullanıyorsunuz galiba NVIDIA Denetim Masası'na girip modeli söyleyin bu dahili. Laptop kullanıyor. Genişletmek için tıkla... i3 8100 masaüstü işlemcisidir.
singlestar dedi: Intel r UHD Graphics 630 Genişletmek için tıkla... O dahili bir karttır. 16 GB RAM'le bile sadece 50FPS alabiliyor o işlemci. Erdym dedi: Laptop kullanıyorsunuz galiba NVIDIA Denetim Masası'na girip modeli söyleyin bu dahili. Laptop kullanıyor. Genişletmek için tıkla... i3 8100 masaüstü işlemcisidir.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #17 SEMIKAANCAKIR dedi: O dahili bir karttır. 16 GB RAM'le bile sadece 50FPS alabiliyor o işlemci. i3 8100 masaüstü işlemcisidir. Genişletmek için tıkla... DxDiag'da dahili yerine harici gözükmesi gerekmez mi? (laptop olduğuna ısrar etmiyorum yanlış anlamayın )
SEMIKAANCAKIR dedi: O dahili bir karttır. 16 GB RAM'le bile sadece 50FPS alabiliyor o işlemci. i3 8100 masaüstü işlemcisidir. Genişletmek için tıkla... DxDiag'da dahili yerine harici gözükmesi gerekmez mi? (laptop olduğuna ısrar etmiyorum yanlış anlamayın )
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.298 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #18 Erdym dedi: DxDiag'da dahili yerine harici gözükmesi gerekmez mi? (laptop olduğuna ısrar etmiyorum yanlış anlamayın ) Genişletmek için tıkla... Hayır dahilinin gözükmesi normal. Harici olsaydı ikisi de gözükürdü.
Erdym dedi: DxDiag'da dahili yerine harici gözükmesi gerekmez mi? (laptop olduğuna ısrar etmiyorum yanlış anlamayın ) Genişletmek için tıkla... Hayır dahilinin gözükmesi normal. Harici olsaydı ikisi de gözükürdü.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.046 Makaleler 63 Çözümler 171 23 Nisan 2022 #19 iGPU > Integrated Graphics Unit > Dahili grafik birimi > iGFX > Intel GPU. i3-8100 bir masaüstü işlemcisidir. O sistem ile poligonda 130 FPS alabilirsin fakat rekabetçi bir maçta o kadar yüksek veya stabil bir FPS'in olmayabilir.
iGPU > Integrated Graphics Unit > Dahili grafik birimi > iGFX > Intel GPU. i3-8100 bir masaüstü işlemcisidir. O sistem ile poligonda 130 FPS alabilirsin fakat rekabetçi bir maçta o kadar yüksek veya stabil bir FPS'in olmayabilir.
S singlestar Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #20 @Erdym masaüstü kullanıyorum dostum. @lammf2k teşekkür ederim dostum peki reis ben 75 Hz yaparsam PC'yi 65 FPS sabitlersem büyük çatışmalarda 65 olarak kalırmı yoksa 40 50 falan mı duser.
@Erdym masaüstü kullanıyorum dostum. @lammf2k teşekkür ederim dostum peki reis ben 75 Hz yaparsam PC'yi 65 FPS sabitlersem büyük çatışmalarda 65 olarak kalırmı yoksa 40 50 falan mı duser.