i3 8100 Sistemin Görüntü Vermemesi

KINSEI

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen gün anakart, RAM ve işlemci sipariş verdim.
  • I3 8100 1151
  • Asus H310M- 8.nesil işlemci
  • Corsair Venegance 8 GB 2400 MHz RAM
Arkadaşlar uyumluluk sorunu var mı?

Bunun haricinde bilgisayara hepsini sorunsuz taktım fakat bilgisayarın hiçbir ses vermemesine rağmen ve bunun yanında ise tüm fanlar vs hepsi normal fakat görüntü monitöre gelmiyor. Monitörün ışığını yanıp sönüyor. Monitörün sorunlu olup olmadığını öğrenmek için HDMI kablosunu çıkartıp denedim fakat sinyal hatası aldım yani monitör sağlam. İşlemci kargosu geldiğinde işlemcinin sol üst kısmı hafif eğrilmişti.

Değiştirmeyi düşünüyorum ayrıyetten anakart problemi de olabilir mi? Eğer işlemci eğik olmasa direkt anakart sorunlu olup iade edecektim fakat eğri. Dün akşam eski anakart işlemci ve RAM ile sorunsuz kullanıyordum yeni donanımlar, sanırım sorunlu geldi. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın şimdi ise canlı fotoğraf atacağım. İyi forumlar.
İşte işlemci i3 8100 bu şekilde geldi iade edeceğim. Site vermek yasak değilse yazmak istiyorum bilgilensin arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi iade etmeniz gerekiyor. İşlemcinin yamuk olması sorun teşkil eder pinler eğrilmiştir bu sebebten işlemci çalışmaz.

Anladım sorun kesin olarak işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü tüm parçalar yeni dün geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…