@Neko Kardeşim ben geçen sene bu kartı 800 tl ye aldım, diğer markaların ürünleride eminim ki iyidir, alınır ama birinin çıkıp şu model için ''yaa bu markanın bu modelini alırsanız, paranızı sokağa/çöpe atarsınız'' deyimi bomboş bir yorumdur. Umarım anlatabilmişimdir.
Dediğim gibi senin attığın model de bence alınır, neden alınmasın. Ama ben çıkıpta hiçbir zaman Zotac şöyle marka, alınmaz eğer alırsanız paranızı sokağa atarsınız diye bir şey demem. Dolar zaten uçtu gidiyor, sonumuz kötü olmaz umarım.
En ucuz GTX 1050Ti den yaklaşık 300-350 TL daha pahalı gösterdiğiniz MSI Gaming X modeli. Genel olarak en fazla uzun süreli kesintisiz kullanımda 5 derece soğuk ve 3-4 fps gibi komik farklar olacaktır. Yani evet 300 TL nizi sokağa atmışsınız geçmiş olsun diyelim. İşin daha vahim tarafı Gaming X 1050Ti yerine biraz daha ekleyerek Zotac, Gigabyte gibi markaların en ucuz 1060 3GB modelleri alınabilirdi ama sağlık olsun diyelim...
Gtx 1080 li sistem bile toplayabilirdim, işlemcim gtx1050ti yi besleyecek yeterliliğe sahip olduğu için, üst model almadım. Bir seneden fazla oldu zaten.