SuperstaRR Decapat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 28 25 Temmuz 2018 #11 micrimedino dedi: Kasayı hangi marka alıyım hocam fan sayısı fazla olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Corsair, Cooler Master, Aerocool gibi markalara yönelebilirsiniz sizi üzmez
micrimedino dedi: Kasayı hangi marka alıyım hocam fan sayısı fazla olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Corsair, Cooler Master, Aerocool gibi markalara yönelebilirsiniz sizi üzmez
M micrimedino Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 205 25 Temmuz 2018 #12 SuperstaRR dedi: Corsair, Cooler Master, Aerocool gibi markalara yönelebilirsiniz sizi üzmez Genişletmek için tıkla... En fazla ne kadar vermeliyim bu arada kasaya.
SuperstaRR dedi: Corsair, Cooler Master, Aerocool gibi markalara yönelebilirsiniz sizi üzmez Genişletmek için tıkla... En fazla ne kadar vermeliyim bu arada kasaya.
RossKemp Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 553 Çözümler 3 25 Temmuz 2018 #13 micrimedino dedi: Güvenilir olacağını bilemem işimi riske atamam. Genişletmek için tıkla... N11 ve nanokatalogdan dizdim sistemi sıfır faturalı ve garantili ürünler. Vatana bosuna marka parası vermeyin derim.
micrimedino dedi: Güvenilir olacağını bilemem işimi riske atamam. Genişletmek için tıkla... N11 ve nanokatalogdan dizdim sistemi sıfır faturalı ve garantili ürünler. Vatana bosuna marka parası vermeyin derim.
M micrimedino Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 205 25 Temmuz 2018 #14 RossKemp dedi: N11 ve nanokatalogdan dizdim sistemi sıfır faturalı ve garantili ürünler. Vatana bosuna marka parası vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama işimi riske atamam.
RossKemp dedi: N11 ve nanokatalogdan dizdim sistemi sıfır faturalı ve garantili ürünler. Vatana bosuna marka parası vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama işimi riske atamam.
SuperstaRR Decapat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 28 25 Temmuz 2018 #15 micrimedino dedi: En fazla ne kadar vermeliyim bu arada kasaya. Genişletmek için tıkla... Tamamen isteklerinize bağlı ancak 200 TL altında almayın Aerocool Aero 500 Cooler Master Masterbox Lite 5 Bu iki kasayı önerebilirim uygun ve yüksek fiyatlı olarak, Cooler Master'da genellikle PSU dahil oluyo
micrimedino dedi: En fazla ne kadar vermeliyim bu arada kasaya. Genişletmek için tıkla... Tamamen isteklerinize bağlı ancak 200 TL altında almayın Aerocool Aero 500 Cooler Master Masterbox Lite 5 Bu iki kasayı önerebilirim uygun ve yüksek fiyatlı olarak, Cooler Master'da genellikle PSU dahil oluyo
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.486 Çözümler 5 25 Temmuz 2018 #16 Riske atılıcak bir durum yok kazık yiyeceğim diyorsanız alın.