i3 8100 ve 1050 Ti Sistem Yükseltme

M.cakir26

Hectopat
  • Intel i3 8100
  • H310M (Sanırım Asus markasi, emin olamadim.)
  • Zotac 1050 Ti
  • 2133 Hz 8 GB RAM
  • Samsung 860 Evo 250 GB
  • Dark F40 kasa
  • 400W güç kaynağı.
  • AOC 24 inc 75 Hz 1 Ms freesync.
(Diyeceksiniz Intel Freesync ne alaka diye. İkinci el olarak aldim 2 aylik sistemdi, ben aldığımda fiyatını uygun görmüştüm alırken.)
Bu konularda çok iyi değilim, eksik bilgi verdi isem söylerseniz tamamlarim.

Sorum işe şu. 4 bin TL'ye kadar masraf yapabilirim.

Ağırlıkli PUBG oynuyorum. OBS ile kayıtlar alıyorum. Sistemimi yeterli seviyeye getirebilirsem yayın da açmak isterim. Bu konularda sistemimi daha iyi yapmak adına ne gibi değişikliğe gidebilirim? Ya da sistemi komple satıp yeni sistem mi toplamaliyim? Önceliğim üzerinde değişikliklere gitmek ama sistemi komple değiştirmeye karşı değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rtx 2060 almaya karar verdim. Birde 600-650W güç kaynaği lazım sanırım şimdi tavsiye edebileceğiniz bir model varmi ? Bir üstteki mesajdaki arkadaşın belirttiği güç kaynağı
"XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI".
Benim kasanin mid tower olması ekran kartinda birşey değiştirir mi ? Ekran kartlarında boyutlari varmış anladığım kadarıyla.
MSI Ventus 2060 almaya karar verdim. Bir iki ayada işlemcimi yükseleceğim. Bu durumda 600W PSU mu alsam daha iyi olur yoksa 700W PSU mu ? Aklimda şu model var FSP Hydro 600 veya 700W olani.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı