F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 25 Ağustos 2018 #11 Neresinde tutsan elinde kalacak bir sistem. Monitör FHD ise ETS 2 de FPS iyi olmaz 30-35 civarı alırsın yüksek ayarlarda.
Neresinde tutsan elinde kalacak bir sistem. Monitör FHD ise ETS 2 de FPS iyi olmaz 30-35 civarı alırsın yüksek ayarlarda.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 25 Ağustos 2018 #13 FalconPolat dedi: Neresinde tutsan elinde kalacak bir sistem. Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Neresinde tutsan elinde kalacak bir sistem. Genişletmek için tıkla... Anakartı yanlış zaten.
FalconPolat dedi: Neresinde tutsan elinde kalacak bir sistem. Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Neresinde tutsan elinde kalacak bir sistem. Genişletmek için tıkla... Anakartı yanlış zaten.
O Orkun981 Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 19 25 Ağustos 2018 #14 Elyr dedi: Anakartı yanlış zaten. Genişletmek için tıkla... Benim koyduğum için mi diyorsunuz başlıktaki sistem için mi? Benim sistemim olabilecek en dengeli f/p sistemi.
Elyr dedi: Anakartı yanlış zaten. Genişletmek için tıkla... Benim koyduğum için mi diyorsunuz başlıktaki sistem için mi? Benim sistemim olabilecek en dengeli f/p sistemi.
Mitzi Decapat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 23 Yer Maanvgat/ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2018 #15 Power Boost kasa ALMAYIN! Aşırı kalitesiz.