i3 8100 ve GTX 1050 Ti Darboğaz Problemi

Erenycl

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim insanı çileden çıkaran bir sorunum var. Yaklaşık 1 ay önce vatandan kasa dizdirdim. Lakin ilk kullandığımdan beri sürekli darboğaz alıyorum. (CS GO oynuyorum bu arada.)
Öyle bir şey ki masaüstünde gezinirken bile hissediyorum. Bazen çok az da olsa normale dönüyor bazen hiç oynatmıyor. 250-300 FPS arası almama rağmen oyunda performansa, akıcılığa dair hiçbir şey yok. Ne yaptıysam çözemedim, bu konuda fikriniz varsa yardımcı olun lütfen. Teşekkürler şimdiden.

Sistem özellikleri;
  • Anakart: MSI Pro-series
  • İşlemci: Intel i3 8100 3.6 GHz
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 1050 Ti
  • 8 GB RAM
  • 128 GB SSD
  • 1 TB HDD
  • 500W power

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın şehir dışındaydım, ondan ilgilenemedim. Buyrun, oyun içi fotoğraf;

Dosya Ekleri

• css.png
    312,6 KB · Görüntüleme: 94
GPU kullanımı oldukça düşük. Gerçi CS:GO çok yüksek grafikli değil ama yinede darboğaz var gibi duruyor. Asıl garip olan oyun dışında bunu hissetmeniz.

GPU kullanımı oldukça düşük. Gerçi CS:GO çok yüksek grafikli değil ama yinede darboğaz var gibi duruyor. Asıl garip olan oyun dışında bunu hissetmeniz.
Hocam şöyle, masaüstü çözünürlük ayarlarını 1024×768 olarak kullanıyorum, 1366x768 olarak yaptığımda masaüstünde gezinmek tam işkence haline geliyor. Örnek veriyorum, monitör ayarlarını 75 Hz ye getirdiğimde akışkanlık artıyor ama yine darboğaz devam ediyor, anlayamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…