i3 8100 ve GTX 1060 sistem düşük GPU kullanımı sorunu

Puggy

Kilopat
Daha fazla  
i3 8100 ve Gigabyte GTX 1060 3 GB ekran kartına, 8 GB 2666 MHz RAM'e sahibim. BF1 gibi oyunlarda GPU kullanımım %40-30'larda geziyor. Ultraya da alsam lowa da aynı sorun ve düşük FPS sorunu yaşıyorum. Furmark Stress Test ile %96-97 GPU kullanımı görebiliyorken oyunlarda göremiyorum. Youtube'dan araştırdığımda aynı özelikteki kişiler ultrada 80-90 FPS alırken ben 20 anca alabiliyorum. Sıcaklıklarda sorun yok, driver en günceli, güç tasarrufta değil. Maksimum performansta her tarafta. Güç kaynağı mı yeterli gelmiyor? 500 W 80+ sertifikalı PSU var ama arızalı olabilir mi? Yeni topladım kasayı. Arıza olma ihtimali varsa bunu nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD yada HDD ye bi baktır derim bana da birkere böyle bir sorun olmuştu SSD'de sorun çıkmıştı.

Bios güncellemesiyle alakası olabilir diye düşünüyorum. Videolarda aynı sistem birebir aynısı adam ultrada 90 alıyor, ben lowda 50 alıyorum

edit: Çözülmedi bios ile. 8 Gb ramden kaynaklı olabilir mi acaba?
Güncel sorun çözülmedi hala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…