i3 8100 ve GTX 1060 sistem toplama

morrey4

Hectopat
Sonunda başardım gibi hissediyorum. 1 aydan fazla bir süredir üzerinde çalışıyordum birçok kez fikir değiştirdim fakat sonunda böyle bir sistemde karar kıldım (sizlerin de yardımıyla). Umarım olmuştur.

Tavsiyeleriniz, yorumlarınız benim için çok değerli. Lütfen çekinmeyin :)

Not: 900p VGA girişli bir monitöre ve eski bir 500 GB harddiske sahibim. Ayrıca öneride bulunmak isterseniz Hepsiburada'dan atabilirseniz sevinirim. Overclock veya render da yapmayacağım.

Bütçe: 4000TL

Screenshot_2018-08-01-02-16-16.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakartla o işlemci çalışmaz B350 Ryzen için. H310 veya B360 almalısın. Ekran kartı tek fanlı ısınacaktır ve seçtiğin kasada sadece egzoz fanı var. Anakart ve kasayı değiştir. Paran varsa ekran kartını çift fanlı al.

O anakartla o işlemci çalışmaz B350 Ryzen için. H310 veya B360 almalısın. Ekran kartı tek fanlı ısınacaktır ve seçtiğin kasada sadece egzoz fanı var. Anakart ve kasayı değiştir. Paran varsa ekran kartını çift fanlı al.
Hocam kasada 3 tane 12cm fan mevcut. Ekran kartını çift fan alma gibi bir ihtimalim yok maalesef. Ayrıca ısınma probleminin olmadığını söyleyen yorumlar okudum. Bana 400TL bandında bir anakart önerebilir misiniz?
VGA monitör varsa sistem alma, monitör alacağın zaman al.
Monitör alana kadar idare edemez miyim? Ben bu sistemi okullar kapanana kadar kullanıcam ondan sonra bellek ve monitör takviyesi yapacağım.

Monitör alana kadar idare edemez miyim? Ben bu sistemi okullar kapanana kadar kullanıcam ondan sonra bellek ve monitör takviyesi yapacağım.

Saçma sapan bir sistem olur, monitör kötü olduktan sonra hiç sistem toplama, okulların kapanmasını bekleyebilirsin ki 1 yıllık bir süre bu. Yeni seri de kapıda. Yinede sen bilirsin.

Sonunda başardım gibi hissediyorum. 1 aydan fazla bir süredir üzerinde çalışıyordum birçok kez fikir değiştirdim fakat sonunda böyle bir sistemde karar kıldım (sizlerin de yardımıyla). Umarım olmuştur.

Tavsiyeleriniz, yorumlarınız benim için çok değerli. Lütfen çekinmeyin :)

Not: 900p VGA girişli bir monitöre ve eski bir 500 GB harddiske sahibim. Ayrıca öneride bulunmak isterseniz Hepsiburada'dan atabilirseniz sevinirim. Overclock veya render da yapmayacağım.

Bütçe: 4000TL

Eki Görüntüle 319780
Arkadaşların dediği her şey doğru maalesef. Neden sadece hepsiburada dan almak istiyorsunuz. Önerilen sitelerin hiç biri güvenilmez değildir ki. Güvenli sitelerden öneri yapılıyor. Bu bütçeye daha iyi sistem kurulur gibi geliyor bana. Eğer başka siteler serbest derseniz (ki hepsiburada dan aldığında da her biri farklı yerden gelecek) sistem kurmayı deniyim size. Eğer hayır derseniz. Sisteminizdenki anakartı H310 yada B360 serilerinden bir model seçin. SSD olduğu için eski HDD çok performasn kaybı yaşatmayabilir. Seçtiğiniz bellekler bana pahalı geldi. Daha ucuza 3000 MHZ lik bellekler mevcut. Ben ekran kartında fan sayısına çok fazla takılmam ancak daha uyguna 2 fanlı modelde var başka sitede. Öyle bir ihtimal varken değerlendirmek isterdim. Son olarak o kasayı önermem. Hava akışının güzel olmadığına dair sayısız şikayet var. O bütçeye çok daha iyi kasalar alınabilir. Dediğim gibi sistem öner ben başka sitelerden de alırım diyorsanız önereyim.
INTEL Core i3 8100 3,60 GHz 6MB VGA 1151P AC100INT0117 İşlemci INTEL 642,84 TL
GIGABYTE H310M-S2V DDR4 USB3.1 1151 8.NESİL AA328GIG103 Anakart Gigabyte 330,27 TL
Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4 2666Mhz RAM BLS8G4D26BFSB - Nanokatalog 457,53 TL
GALAX GeForce GTX 1060 OC 6GB Ekran Kartı 60NRH7DSL9OK - Nanokatalog 1.679,09 TL
https://www.teknolojipazar.com/adat...6000np-256gt-c?utm_source=akakce.com&v=1.78.1 368,60 TL
https://www.teknolojipazar.com/fsp-...eve-cmt210spsu?utm_source=akakce.com&v=1.64.6 528,02 TL
Toplam: 4.006,35 TL

Son düzenleme:
Hocam uğraştığınız için çok teşekkürler yalnız belirttiğiniz ekran kartı nanokatalog'un stoklarında mevcut değil ve stokda olmadığı zaman nanokatalog'un ne kadar bekletebildiğini biliyoruz. Garanti olayları da cabası. Tek siteden almak istememin sebebi taksitlendirme olayı. Elimde nakit bir para vs. yok, hepsiburada kredisi ile almak istiyorum ve taksit imkanı sağlıyorlar o yüzden. Yukarıda belirttiğim sistemin anakartın sizin verdiğiniz anakartla değiştirirsem sizce nasıl bir sistem olur genel olarak ?
Hepsiburada'da yokmuş o anakart onu ve kasayı o siteden alabilirim o zaman nasıl olur ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı