i3 8100 ve GTX 1070 sistem toplama

Tufan Utku

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sistemi topladım. Bütçem 5000 TL. Daha iyisi toplanabilir mi? Değiştirmem gereken parça var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geleceğe yönelik amaçlı iyi bir sistem. Uzun süre işlemci yükseltmesi yapılmayacaksa, i5 8400'e zorlanabilir.
Ayrıca daha kaliteli bir kasa seçmenizi öneririm.
Ekran kartı için de, yurt dışını araştırabilirsiniz. Güzel karlı bir alışveriş yaparsanız, RAM'i 16 GB yapma imkanınız olabilir.

Anakart biraz fazla sanki, sistemde SSD yok ve GTX 1070'e 8 GB RAM az geleceğini düşünüyorum.
İndirimleri takıp edip daha iyi bir sistem toplamanız mümkün.

Ayrıca;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcinin güncel oyunlarda kullanımının %100 olup, ekran kartı kullanımını düşürdüğünü görüyoruz.
Bütçen gayet iyi, bu sistemi almanı önermiyorum.

Eğer 1-2 ay sabredersen h310 ve b360 anakartlar gelecek birde yeni pentium işlemciler gelecek, illa i3 8100 alacağım diyorsan yeni pentiumlar onu aratmayacak, kısacası 1 ay daha sabret.

AMD Ryzen 1600, Intel i3-8100'den yaklaşık %50 daha performanslı bir işlemcidir. Bu yüzden Ryzen sistem öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…