i3 8100 ve GTX1050 Tabanlı Sistem Nasıl?

2byzLats

Decapat
Corel Draw çizim veya mühendislik ile alakalı bir programsa o programların RAM ve işlemci gücüne ihtiyaç duyduğunu bide çizim üzerine üretilen ekran kartlarına ihtiyaç duyduğunu biliyorum. Eğer ihtiyacınız bu yöndeyse buna göre satın alım yapabilirsiniz.
Çizim programıymış. Quadro serisi ekran kartlarına bakmanızı öneririm.

Bütçem 3300 TL civarı . Kullanacağım program mühendislik tarzı bir program değil. Quadro alınacak kadar ağır bir programda değil. Orta ölçekli bir program

Bütçem 3300 TL civarı . Kullanacağım program mühendislik tarzı bir program değil. Quadro alınacak kadar ağır bir programda değil. Orta ölçekli bir program
3300₺'na Ryzen toplarsanız bence daha iyi olabilir bütçe dostu çünkü.
Buda bir seçenek olabilir. 3243,15₺ yapıyor. Kasa olarakta Dark Sentinel 600W 1xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, 3x12cm Fanlı, Akrilik Yan Panel Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (DKCHSENTINEL600) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri tercih edebilirsiniz. Render performansı Ryzende tartışılmaz zaten. Kendiniz karar verin. Kasa olarak seçenek var bayağı. Zevkinize bağlı.

Dosya Ekleri

• 1545047087899.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Quadro alınacak kadar ağır bir program değilse bile oyun oynamayacaksanız yine de Quadro tercih etmeniz avantajlı olur. Elinizin altında bulunsun, daha sonrasında ağır program kullanırsanız daha rahat olur işiniz. İşlemci bazında ben Ryzen öneriyorum, işlem performansında Intel işlemcilerden daha üstün işlemciler.

Ama illa ki Quadro almama gerek yok diyorsanız daha üst model bir Ryzen tercih edebilirsiniz. 2000 serisi tercih ederseniz içinde APU bir dahili ekran kartı bulunuyor. RAM olarak bütçe açısından büyük bir bütçe ayıramıyorsunuz, bundan dolayı ilk başta 8GB RAM tercih edebilirsiniz, fakat en kısa sürede 16GB yapın. Hem HDD hem SSD alacak paranız varsa alın, yoksa SSD tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…