i3 8100 ve i7 3770 Sistemlere PSU Önerisi

onur0559

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi 2 farklı sistemim var. Aslında biri var diğeri de yükseltme yapacağım sistem.

Elim de şu an i7 3770 ve GTX 760 var. 500W PSU'nun yeterli olacağını düşünüyorum. 80+ sertifikalı bir PSU arıyorum. Eğer yanlış düşünüyorsam beni düzeltin lütfen. Kaç W yeter söyleyebilirsiniz.

Bir de i3 8100 + GTX 1050Ti ya da GTX 1060 6 GB alacağım yeni sistem olarak. Tabi ki bu sisteme de bir psu gerekecek. Diyorum ki bu iki sisteme yetebilecek tek bir psu almak istiyorum. 80+ bana yetebilecek bir psu önerirseniz çok sevinirim.

İyi Forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
500W yeterli. Marka olarak Corsair düşünebilirsin.

İki sisteme tek PSU kullanılmaz.

Tek PSU ile ikisi sistemi nasıl birleştireceksin? Saçmalık sadece. Her iki sisteme de PSU alman lazım.
GTX 760 olana çok fazla birşey ekli değilse 500/600 yeterli.
1050/1060 olana aynı şekilde başka şeyler ekli değilse 450/500 yetecektir.

Arkadaşlar muhtemelen ben anlatamadım. 2 Adet psu almak istemiyorum. i3 8100 + gtx 1050ti (1060) lı sistem yeni toplayacağım sistem demek istedim ve bu sistemi toplarken hani bir de psu gerekecek ya Hah işte o psu yu almadan bu bahsettiğim 2 sistem için ortak bir psu önerisinde bulunabilir misiniz demeye çalıştım da çok yanlış anlaşılmış
Tek Psu ile 2 sistem beslemeye çalışmıyorum zaten
İki sisteme tek PSU kullanılmaz.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim fakat yanlış anladınız

Kısaca iki sisteme de uygun PSU önerisi galiba.

500W yeterli. Marka olarak Corsair düşünebilirsin.
Beni bir tek sen anlamışssın dostum Önerebileceğin bir psu varsa link bırakabilir misin ? Model de yazabilirsin.
Kısaca iki sisteme de uygun PSU önerisi galiba.
Aynen öyle demeye çalıştım. 2 Sistem için de ayrı ayrı psu almak istemiyorum. Diğer sistemede psu çıkarıp takabileceğim bir ortak psu önerisi istiyorum varsa eğer.
High Power marka, PSU hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…