i3 8100 ve Monitör vs. i5 8400

ayctriyum

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim ekran kartım 1060 6GB. i3 8100 ve monitör mü almalıyım? (Monitörüm var ama bulanık, göz sağlığımı etkiliyor.) Yoksa sadece i5 8400 alıp monitörle idare mi etmeliyim? Arada kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık her şeyden önce gelir tabiki. Aralarında da çok ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum. i3 8100 + monitörü almanızı tavsiye ederim.

@Mert Şahan İLHAN Battlefield 1 gibi oyunlarda işlemci yetmiyor. Darboğaz değil o. GPU ya yüklenen oyunlarda darboğaz yok olsa da %5'i geçmez. Hissetmezsin yani. CPU odaklı oyunlarda işlemci yetmediğinden GPU%90 falan kullanılıyor yani GTX1060'a yetişememe durumu yok. Yetmiyor diyorum ama oyun oynanmıyor anlamına gelmesin yine ultrada akıcı oynarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Mert Şahan İLHAN Battlefield 1 gibi oyunlarda işlemci yetmiyor. Darboğaz değil o. GPU ya yüklenen oyunlarda darboğaz yok olsa da %5'i geçmez. Hissetmezsin yani. CPU odaklı oyunlarda işlemci yetmediğinden GPU%90 falan kullanılıyor yani GTX1060'a yetişememe durumu yok. Yetmiyor diyorum ama oyun oynanmıyor anlamına gelmesin yine ultrada akıcı oynarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Ben yanlış hatırlıyorum o zaman iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı