i3-8100 ve RX 570 sisteme PSU önerisi

Centrius

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 400 TL bütçem var. Xigmatek X-Calibre 600w 80+ güç kaynağı alacaktım. Ama bazı kötü yorumlar gördüm. En az 600W olsun istiyorum. 500W yetecektir biliyorum ama gelecek için biraz fazladan almak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Xigmatek olmazsa High Power hem kalite hem fiyat olarak iyi duruyor ama 600W 80+ modeli neredeyse 700W 80+ modeli ile aynı fiyatta.
High Power 600w 80+
High Power 700W 80+
Son olarak lütfen Corsair, Cooler Master gibi markalar önermeyin. Gerçekten ucuz olmasını istiyorum ve bu markalar çok pahalı. 400 TL'den mümkün olduğunca az olmasını istiyorum. Ayrıca Corsair'in VS serisinin kronik sorunlu olduğunu gördüm birçok yerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin seçtiğin 700W gayet uygun fiyatlı gibi hemde ileriye dönük güzel olabilir. Diğer o fiyat bandında olan markaları elemeşin zaten. FSP hydro serisi flan yüksek kalır senin bütçeye. Alternatif olarak şu modeli önerebilirim.
Ayrıca i3 8100 sıfır almıyorsun dimi ? Elinde olan bir işlemci.
9100F işlemci çıktı hemde fiyatı gayet uygun 700-750 TL bandına bulunuyor.

Yok sıfır değil elimde var zaten. Direkt High Power 500W 80+ alsam da yetecektir değil mi? 500W ile 600W arasındaki fiyat farkı fazla gerçekten.

Yok sıfır değil elimde var zaten. Direkt High Power 500W 80+ alsam da yetecektir değil mi? 500W ile 600W arasındaki fiyat farkı fazla gerçekten.
İlerde çok güçlü işlemciye geçecem çok güçlü ekran kartı alacam gibi heveslerin yoksa tabi yeterlidir 500W. Şahsen ben 100 TL fazla verip 600-700W PSU alıp 5-10 sene artık PSU yanana bozulana kadar kullanma taraftarıyım ama bütçen el vermiyorsa 500W yeterlidir.

Xigmatek X-Calibre 600w 80+ güç kaynağını almaya karar verdim. Haftasonu Vatan'dan alacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…