Yusuf Basci
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar ben bir öğrenciyim ve çok düşük bir bütçeyle bir sistem toplamaya karar verdim. Sistemde seçtiğim parçalar şunlar;
Sistemde bütçem düşük olduğu ve sistemi sadece yazdan yaza kullanacağım için işlemci, ekran kartı ve RAM dışındaki her şeyi olabildiğince düşük tuttum lütfen para biriktir daha iyisini al gibi yorumlar yapmayın.
Not: Sistemi birkaç yıl sonra bir tanıdığa satıp üniversiteye gitmeyi planlıyorum o zamana kadar beni idare etsin diye böyle bir sistem kurdum.
Sistemde değiştirmem gereken parça var mı?(Bu yaz SSD ekleyeceğim)
- Kasa:Gametech Gt-003 3adet 5 Renk 12cm Led Fanlı Oyuncu Kasası - n11.com
- Ekran kartı:https://www.nanokatalog.com/m-Gamin...MI1f6Tp4664QIVAeaaCh33uAFXEAkYEiABEgJXI_D_BwE
- Anakart:Gigabyte GA-B250-FinTech LGA 1151 (Soket H4) Intel B250 ATX GA-B250-FINTECH Anakart - Nanokatalog
- İşlemci:Intel Core i3-8100 Core i3 3.6 GHz Soket 1151 Coffee Lake CM8068403377308 İşlemci - Nanokatalog
- HDD:500gb 7/24 Güvenlik Diski - Wd5000avds - Garantili - Faturalı - n11.com
- RAM:Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı
- PSU:Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU | ITOPYA
Sistemde bütçem düşük olduğu ve sistemi sadece yazdan yaza kullanacağım için işlemci, ekran kartı ve RAM dışındaki her şeyi olabildiğince düşük tuttum lütfen para biriktir daha iyisini al gibi yorumlar yapmayın.
Not: Sistemi birkaç yıl sonra bir tanıdığa satıp üniversiteye gitmeyi planlıyorum o zamana kadar beni idare etsin diye böyle bir sistem kurdum.
Sistemde değiştirmem gereken parça var mı?(Bu yaz SSD ekleyeceğim)
Son düzenleyen: Moderatör: