i3 8100 vs Ryzen 5 1600X

Alabilecek durumdaysanız Ryzen 1600X’i tercih edin. İ3 8100 oyun için yeterli falan değil.
Moderatörleri anlamıyorum. Gayette yetersiz. BF 1 de 50 fps GTA 5 55 fps alıyorum GTX 1060 ile. Normalde 80 dolaylarında almam gerekli. Belki sorun Windowsdadır diye formatladım PC’yi durum aynı. HDD’de sıkıntı da yok.

Moderatörleri anlamıyorum. Gayette yetersiz. BF 1 de 50 fps GTA 5 55 fps alıyorum GTX 1060 ile. Normalde 80 dolaylarında almam gerekli. Belki sorun Windowsdadır diye formatladım PC’yi durum aynı. HDD’de sıkıntı da yok.
Sanırım kağıt üstündeki değerlere göre hareket ediyorlar. Ben de 1050 ile kullanıyorum İ3 8100’ü. Ve bu tecrübemden yola çıkarak oyunlar için yetersiz olduğunu söyledim. Bence “Yanlış Bilgilendirme” damgası yememeliydim.

i3 8100 çok da oyun için şaşalı bir model değil yani. Abartmaya gerek yok. AC Origins gibi oyunlarda tökezler. Gayet de yeterlilik bir durumu yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatı ryzen 5 2600 aynı ayrıca stok fanı da var 1600x almak gereksiz bence bu saatten sonra.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı