Sicaklik kast etmedim zaten kullanim olarak mizah yaptim.
İroni işareti koysan kafi.
Sicaklik kast etmedim zaten kullanim olarak mizah yaptim.
valla battle field 4 de 75 - 80 derecede gezio ama en son 3 sene önce falan değiştirdim işlemci macununuO işlemci, o ekran kartıyla cayır cayır yaniyodur![]()
Vallahi Battle field 4 de 75 - 80 derecede gezio ama en son 3 sene önce falan değiştirdim işlemci macununu.
Vallahi Battle field 4 de 75 - 80 derecede gezio ama en son 3 sene önce falan değiştirdim işlemci macununu
sizce ne almam lazım bakındım bugün biraz ama i7 mi i5 mi arada kaldımİşlemci değiştirmen lazım ekran kartının tam kapasitesini kullanmak için
gta da da arada kasma yapıyor ama yapıcak bişey yok çok ısınıyor işlemciHocam en yakın zamanda işlemci yükseltin darboğazın dibine vuruyorsunuzdur. 4K da kullanmıyorsanız.
Tak bir 8700k bak keyfine. Cillop gibi sistem olur.sizce ne almam lazım bakındım bugün biraz ama i7 mi i5 mi arada kaldım
gta da da arada kasma yapıyor ama yapıcak bişey yok çok ısınıyor işlemci
babamla konuşim bu konuyu i7 10. nesil nasıl sence iş görürmü bu sistemdeTak bir 8700k bak keyfine. Cillop gibi sistem olur.
Anakartı da değiştirmen gerekir. Lakin fazla masrafa gerek yok derim 8700k işini görecektir.babamla konuşim bu konuyu i7 10. nesil nasıl sence iş görürmü bu sistemde
ana kart modeli msi b360m pro-vhAnakartı da değiştirmen gerekir. Lakin fazla masrafa gerek yok derim 8700k işini görecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.