i3 8350K sistem vs i5 7500 sistem

Bütçe
1800

Swr51

Femtopat
Daha fazla  
İki adet sistem arasında kaldım siz değerli arkadaşlarım yardım ederse sevinirim.
İşlemci i3 8350K.
-Anakart ASRock h110.
-RAM 8*2 G.Skill 2400MHz.
-1600TL.
-Işlemci i5 7500.
-Anakart ASUS b250.
-RAM 2*8 Kingston 2400MHz.
1800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki adet sistem arasında kaldım siz değerli arkadaşlarım yardım ederse sevinirim.
İşlemci i3 8350K.
-Anakart ASRock h110.
-RAM 8*2 G.Skill 2400MHz.
-1600TL.
-Işlemci i5 7500.
-Anakart ASUS b250.
-RAM 2*8 Kingston 2400MHz.
1800 TL.

Bütçeyi 2000 TL yaparsanız i3 10100F H410M anakart 16 GB RAM satın alabilirsiniz.

Bütçeyi 2000 TL yaparsanız i3 10100F H410M anakart 16 GB RAM satın alabilirsiniz.

Haklısınız ama bir an önce almam lazım zar zor 1800 yaptım sizce 2. sistemin parası çok mu bir de attığınız sistemle oyunlarda kaç FPS fark eder çok etmezse birazdan almayı düşünüyorum teşekkür ederim.

Bu attığım sistemler 2.el belirtmeyi unutmuşum.

Haklısınız ama bir an önce almam lazım zar zor 1800 yaptım sizce 2. sistemin parası çok mu bir de attığınız sistemle oyunlarda kaç FPS fark eder çok etmezse birazdan almayı düşünüyorum teşekkür ederim.

Sizin attığınız sistemlerde kasa, PSU, SSD ve ekran kartı yok mu? Ekran kartı olarak ne düşünüyorsunuz? Ayrıca benim attığım sistem RTX 2060'a kadar besleyebiliyor. Üstte attığınız iki sistemden de daha güçlü.

Sizin attığınız sistemlerde kasa, PSU, SSD ve ekran kartı yok mu? Ekran kartı olarak ne düşünüyorsunuz? Ayrıca benim attığım sistem RTX 2060'a kadar besleyebiliyor. Üstte attığınız iki sistemden de daha güçlü.

RX 570 düşünüyorum anladım daha güçlü ne kadar fark eder elden alacağım aynı şehirde internette 2.el 10100F yok bulunduğum şehirde size sorum çok fark olur mu kaç FPS olur ve fiyatı sizce yüksek mi?

Dediğim gibi 200 TL arttırırsanız daha iyi ve sıfır sistem alabilirsiniz. Bir de ikinci el dediğiniz sistemlerde kasa PSU ve SSD var mı? Dediğim bileşenler o sistemlerde yoksa benim önerdiğim sistem daha mantıklı. Varsa o bileşenlerin modelleri düzgünse ikisi de iyidir. Bir de RX 570'i sıfır mı ikinci el mi alacaksınız. Son olarak kasa için tam bütçeniz nedir?

Dediğim gibi 200 TL arttırırsanız daha iyi ve sıfır sistem alabilirsiniz. Bir de ikinci el dediğiniz sistemlerde kasa PSU ve SSD var mı? Dediğim bileşenler o sistemlerde yoksa benim önerdiğim sistem daha mantıklı. Varsa o bileşenlerin modelleri düzgünse ikisi de iyidir. Bir de RX 570'i sıfır mı ikinci el mi alacaksınız. Son olarak kasa için tam bütçeniz nedir?

Sistemim vardı arkadaşa verdim her ay birkaç parça almayı düşünüyorum ekran kartı 2.el temiz düşünüyorum.
Sistemim vardı arkadaşa verdim her ay birkaç parça almayı düşünüyorum ekran kartı 2.el temiz düşünüyorum.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 2. sistemin fiyatı iyi derseniz 23'de işten çıkınca alacağım cevabınızı bekliyorum.

i3 olanda i5 olanda pahalı ikisi de eğer temizlerse 1200-1500 arası eder. İyi bir pazarlıkla hangisi daha ucuza gelirse onu al. İkisi de RX 570'i ucu ucuna besleyebiliyor.

i3 olanda i5 olanda pahalı ikisi de eğer temizlerse 1200-1500 arası eder. İyi bir pazarlıkla hangisi daha ucuza gelirse onu al. İkisi de RX 570'i ucu ucuna besleyebiliyor.

Pazarlıklı hali bu fiyat ve FX 8300 var 8 GB RAM anakartı hatırlamıyorum oda pazarlıklı hali 850 siz olsanız hangisini alırsınız teşekkür ederim.

Ben olsam fx serisine hiç girmezdim. Tavsiyem i5 7500 lü sistemi 1800 tl ye almanız. Ama almadan önce testlerini de yapın. Sıkıntı çıkmasın. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı