i3 8350K ve GTX 1060 sistem toplama

Bide benim aklımdaki fikir RAM slotunun 4 tane olması 2 tane olursa ileride yükseltemeyeceğim için böyle düşünüyorum orada belirtim ileride bir tane daha 8lik RAM alacağım fakat başka takma gibi bir şansım olmayacak.

SSD eklemeyi unutmuşum bunu ekleyebilirsin. Bazı parçaları farklı sitelerden de araştırın, daha ucuzunu bulabilirsin. 16 GB RAM 5 yıl gider istersen bunu ekleyebilirsin.

O saçmalığı aklından çıkar.
Böyle düşünmemin sebebi birazda anakartları araştırırken gördüğüm bununla kullanırsanız daha yüksek FPS alırsınız olayı öyle bir şey yok yani düzmece. Bir düz mantık yapıyorum bir Japon ile bir Türk çalışırsa mı daha fazla iş yapılabilir yoksa bir Japon ile bir Japon mu?

O zaman fareyi de msi al, monitörü de, klavyeyi de.

Ne kadar saçma bir benzetme yaptın, öyle bir şey yok. Sen hangi uygun fiyata bulmaya bak, markalara takılma.

Bütçe nedir?
Bir düz mantık yapıyorum bir Japon ile bir Türk çalışırsa mı daha fazla iş yapılabilir yoksa bir Japon ile bir Japon mu?

Ancak buradaki MSI olsa da Gigabyte olsa da bütün dilleri biliyor. O yüzden ister japon olsun ister uzaylı olsun fark etmiyor.

Sanırım bütçe 6000 civarı monitör dahil. Ben 1070 ve 8GB ram koydum. İsterseniz 1060 16GB da ko yapabilirim. Buyrun bi sisteme bakın:

Ekran Kartı: Gigabyte G1 Nvidia GeForce GTX1070 8GB 256Bit GDDR5 DX12 GV-N1070G1 | Doğuş Avm, Notebook, Macbook, Projeksiyon, Tarayıcı, Ekran Kartları, Oyuncu Bilgisayarları dogusavm.com

İşlemci: Intel Core i5-8400 Coffee Lake 2.8GHz 9MB Soket 1151 İşlemci - incehesap.com

Ram: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog

Anakart: Gigabyte B360M H Intel B360 Express LGA 1151 (Soket H4) microATX Anakart B360M H - Nanokatalog

HDD: Toshiba P300 1TB 7200Rpm SATA 3.5'' (Bulk) HardDisk HDWD110UZSVA - Nanokatalog

SSD: ADATA SU650 240 GB 520/450MB/s 3D NAND Sata3 2.5'' SSD Fiyatı
(Günün fırsatı yazıyor. Eğer fiyatı yükselirse buradan alabilirsin.)

Kasa+Psu:
Zalman Z3 Plus + 600Le 600W Siyah Atx Mid Tower Kasa Fiyatı

Toplam 5000tl. Monitör olarak da bunu öneririm 2K 75Hz 32 inç 1200tl: AOC Q3279VWF Gaming Monitör - incehesap.com

Monitör dahil 6200tl.

Teşekkür ederim. Nasıl aynı fiyatı buraya getirdik anlamadım ama sağolun zaten ben 1-2 ay kadar sonra RAMi yükselteceğim ondan bunu düşünmek mantıklı.

Bütçe nedir?

Ancak buradaki MSI olsa da Gigabyte olsa da bütün dilleri biliyor. O yüzden ister japon olsun ister uzaylı olsun fark etmiyor.
Hmm. Açıkladğınız için teşekkür ederim aklıma takılan bir mevzuydu.
Bütçe nedir?

Bütçem 6000 lira sınırında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…