DoğuşAVM Doğuş Holdingindi. Bir ay önce falan sattılar heralde. Ayrıca geçende Google Alışveriş kısmında görmüştüm. Bir ara nanokatalogla aynı fiyatta 1080 görmüştüm sitede. Sıkıntı çıkacağını sanmam.
Demin araştırdım biraz, haberde 102 milyon Euro'ya satılmış ve başka bir sitede alışveriş yapmayın dolandırıyorlar yazıyordu. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Demin araştırdım biraz, haberde 102 milyon Euro'ya satılmış ve başka bir sitede alışveriş yapmayın dolandırıyorlar yazıyordu. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Kardeşim istersen sana MSI fanboyu olduğun için MSI ve Ryzen'lı bir sistem toplayabilirim hem ileride GTX 1080 bile takarsın bu sistemle dilersen. Cevabını bekliyorum ona göre sistem önerebilirim.
Not: Hiçbir şekilde marka fanboyu değilim, sadece arkadaş öyle olduğundan öneride bulunmak istedim.
Bu sistemi al çok daha iyidir hem içinde geleceğe fazlasıyla dönük parçalar var.
Kardeşim istersen sana MSI fanboyu olduğun için MSI ve Ryzen'lı bir sistem toplayabilirim hem ileride GTX 1080 bile takarsın bu sistemle dilersen. Cevabını bekliyorum ona göre sistem önerebilirim.
Not: Hiçbir şekilde marka fanboyu değilim, sadece arkadaş öyle olduğundan öneride bulunmak istedim.
Bu sistemi al çok daha iyidir hem içinde geleceğe fazlasıyla dönük parçalar var.
MSI olunca çok yüksek FPS değerleri alınıyor, dünyanın en güzeli tasarımı var, dünyanın en güçlü ekran kartı ve bilgisayarın tanrıçasıdır MSI.
Bu saçmalığı akıldan çıkarın artık, MSI markasını almak şart değil bilgisayarlarda! Git daha uygun fiyata aynı çipsetli al daha iyi. MSI markası sadece MHz değerlerinde ufak tefek yükseltmeler yaptığı için 2 FPS farkı var, gider kendime daha ucuza Gigabyte alırım ve kullanırım.