i3 9100-F sistem Valorant sıcaklık değerleri 70 derece

not tiorda

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken uzun süredir açmadığım MSI Afterburner'i açayım dedim. Oyunda 5 dakikadan sonra i3 9100-F işlemcimin gereksiz şekilde 70 dereceye çıktığını fark ettim. İşlemci 70 derece olmadan önce %90 kullanımlara ulaşıyor. Virüs taraması yaptım zaten işlemciyi yiyen herhangi bir şey yok. Daha önceden başına gelmemişti. Sıcaklık değerim iyi mi?

Valorant oynarken uzun süredir açmadığım MSI Afterburner'i açayım dedim. Oyunda 5 dakikadan sonra i3 9100-F işlemcimin gereksiz şekilde 70 dereceye çıktığını fark ettim. İşlemci 70 derece olmadan önce %90 kullanımlara ulaşıyor. Virüs taraması yaptım zaten işlemciyi yiyen herhangi bir şey yok. Daha önceden başına gelmemişti. Sıcaklık değerim iyi mi?
%100 kullanım (işkence testi) yapamadan birşey söylemek doğru olmaz.

Hocam, kullanım oranına göre normal. Daha yükseklere çıkıyor mu?

Ne olmasını bekliyorsun 10 derece mi?

83'e kadar sorun yok.

70 derece iyi. 80 e kadar sıkıntı yok.
70 derece normal bir sıcaklık 77-78'i geçmediği sürece ellemenize gerek yok.
%100 kullanım (işkence testi) yapamadan birşey söylemek doğru olmaz.
Hocam, kullanım oranına göre normal. Daha yükseklere çıkıyor mu?
Ne olmasını bekliyorsun 10 derece mi?

83'e kadar sorun yok.
Hocam, Valorant'ın optimizasyonu çöp. İşlemciyi o kadar kullanıyor ki, bazen benin APU işlemcim, kendi entegre grafiğine darboğaz yapıyor. Saçma sapan bir hile sistemi var, oyundayken baktım anti hile yazılımı %10-%20 arasında işlemci kullanıyor, çöp oyun.
Herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı