i3 9100F 1650 Super sistem nasıl güncellenebilir?

egesank

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle sistem özelliklerim;
ASUS Prime H310M-F r2.0
8 GB 3200MHz G.Skill
i3-9100F
Gigabyte 1650 Super.

Yukarıda belirtmis olduğum sisteme sahibim ve son zamanlarda FPS'imin yerlerde olduğunu görüyorum. Valorant oynuyorum ve her şey düsükte olmasına rağmen hatta çözünürlük de bayağı düşükte oynuyorum stabil bir FPS alamıyorum. Yer yer 80-90'lara düşüyor sabit 144 alamiyorum. Sistemimi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim?

Bütçeniz nedir? RAM modeliniz tam olarak nedir?

İşlemci.

En güzeli bu kasayı elden çıkarıp üstüne katıp yeni makine almaktır.

Bütçeniz nedir? RAM modeliniz tam olarak nedir?

Öncelikle düzeltiyorum 300MHz imis RAM'im

G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı 3000MHz CL16 DDR4​

Ve fark ettimki kendisi 2400MHz de çalisiyor...

Ayrıca bir bütçe sınırm yok elbette var sonuçta sistemi değiştirmiyorum ama elimdeki ekran kartı ve anakartla alabileceğim en iyi performansı istiyorum.

En güzeli bu kasayı elden çıkarıp üstüne katıp yeni makine almaktır.

Bunu da düşündüm fakat muadili bilgisayar ilanlarına denk gelmediğim için fiyat bandını tam olarak bulamadım.

Piyasada size uygun işlemci kalmamış. Kalan işlemcilerde ya fiyatı uçuk ya da anakartınız yeteriz modeline göre. O yüzden en iyisi bilgisayarı elden çıkarıp bir bütçe belirtin size bilgisayar önerelim.

Bütçe olarak belirli bir şey yok kafamda ama yeterince elimden cikabilir güncel oyunları h-1080p oynamak isterim bir de tabii işlemci bazlı oyunlarda(Valorant vb.) 240FPS vs görmek isterim.

Bir de fikirniz var ise sistemim ne kadar yapar ortlama onu merak ettim

Son düzenleme:

6500 civarına satabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…