i3 9100F almakla hata mı ettim?

Siz sistemi boş verin ve bir piskoloğa görünün bu kaygı bozukluğu ve sizi visüs gibi yer. Onun için işlemciye, klavyeye, farey takmış durumdasınız rahat olun. Elinizde fiyatına göre en iyi işlemci var.

Bir süre sonra değiştiremem işte. Bakın psikolojik olduğunu biliyorum fakat 12 yaşındayım ve 1 yıldır PC istiyor ve araştırıyorum. 1 yıl önce fps ne demek bilmiyordum. Ve artık bıktım donanımdan! Bir an önce oyunlar oynamayı, sosyalde takılmayı pc'nin tadını çıkarmayı bekliyordum ama işte...

Beklentilere göre 5-6 sene gidebilecek bir bilgisayara sahipsiniz bu kadar kasmaya gerek var mı? Orta düzey bilgisayarlarında bildiğim kadarıyla ömrü bu şekilde oluyor. Değiştirmeyecekseniz zaten 1600AF almanın da bir mantığı yok.

Fiyatına göre en iyi işlemci, 1650Super ile birlikte bile sıkıntı yok

Dostum daha gençsin yaptığın hata olsa bile tam yaşındasın boş ver oyununu oyna hem ileride yaşadığın sıkıntılar daha iyi sistem toplamana nasip olacak.

Gayet iyi bir işlemci. Diğer arkadaşlarında dediği gibi: Kafanıza takmayın. Yeterli gelecektir. Yıllarca AMD Phenom II X4 965 kullandım ve yeni sisteme geçeli daha 1 yıl oldu. Zamanla bunlarında iyisini alırsınız. Dert etmeyin kendinize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…