i3 9100F boştayken çok ısınıyor

Uyumlu hocam.

LGA 115X LGA 1151, LGA 1155, LGA 1150 soket tipleriyle uyumlu olduğunu gösteriyor hocam.
Teşekkürler hocam gaming gende buldum 1700₺ ye alacağım ordan artık yapacak bir şey yok aldık başımıza bir şey.

Teşekkürler hocam gaming gende buldum 1700₺ ye alacağım ordan artık yapacak bir şey yok aldık başımıza bir şey.

O soğutucu işlemcin için fazlasıyla gereksiz. Ayrıca çok büyük olduğu için RAM'lerine baskı yapabilir. Bunun için daha ucuz ve daha küçük bir şeyler bulabilirsin işini görür.

O soğutucu işlemcin için fazlasıyla gereksiz. Ayrıca çok büyük olduğu için RAM'lerine baskı yapabilir. Bunun için daha ucuz ve daha küçük bir şeyler bulabilirsin işini görür.
Hocam peki sizin bir öneriniz var mı anakart Gigabyte H310M H 2.0 model. Bu işlemciye siz ne önerirsiniz?

Hocam ileriye dönük olur hem fanları kaldırsa RAM'ler için sorun olmaz Phantom modelini kullanıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…