vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 6 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, i3-9100F işlemcimi soketten çıkarırken sanki elimden kayıp sokete düşecek gibi oluyor. Nasıl çıkarayım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Arkadaşlar, i3-9100F işlemcimi soketten çıkarırken sanki elimden kayıp sokete düşecek gibi oluyor. Nasıl çıkarayım?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Mayıs 2021 #2 Mandalı açıp işlemcinin kenarlarından tutup dikey bir şekilde yukarı kaldıracaksın.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 6 Mayıs 2021 #3 İşlemcinin çengelden çıkan kısmında yeşil renkli bir boşluk var parmagınızla orayı kaldırıp yukarı dogru ittirin çıkacaktır.
İşlemcinin çengelden çıkan kısmında yeşil renkli bir boşluk var parmagınızla orayı kaldırıp yukarı dogru ittirin çıkacaktır.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 6 Mayıs 2021 #4 FxILairesTR dedi: İşlemcinin çengelden çıkan kısmında yeşil renkli bir boşluk var parmagınızla orayı kaldırıp yukarı dogru ittirin çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... 300319 dedi: Mandalı açıp işlemcinin kenarlarından tutup dikey bir şekilde yukarı kaldıracaksın. Genişletmek için tıkla... Resim var mı?
FxILairesTR dedi: İşlemcinin çengelden çıkan kısmında yeşil renkli bir boşluk var parmagınızla orayı kaldırıp yukarı dogru ittirin çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... 300319 dedi: Mandalı açıp işlemcinin kenarlarından tutup dikey bir şekilde yukarı kaldıracaksın. Genişletmek için tıkla... Resim var mı?
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 6 Mayıs 2021 #5 Bence fazla korkmayın pinler hemen bükülecek kadar zayıf degil. Kısaca işlemcinin boş kenarından iterek yukarı dogru kaldırın.
Bence fazla korkmayın pinler hemen bükülecek kadar zayıf degil. Kısaca işlemcinin boş kenarından iterek yukarı dogru kaldırın.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Mayıs 2021 #6 FxILairesTR dedi: Bence fazla korkmayın pinler hemen bükülecek kadar zayıf degil. Kısaca işlemcinin boş kenarından iterek yukarı dogru kaldırın. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Intel CPU altında ayaklar yok. Ayaklar anakartta.
FxILairesTR dedi: Bence fazla korkmayın pinler hemen bükülecek kadar zayıf degil. Kısaca işlemcinin boş kenarından iterek yukarı dogru kaldırın. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Intel CPU altında ayaklar yok. Ayaklar anakartta.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 6 Mayıs 2021 #7 FxILairesTR dedi: Bence fazla korkmayın pinler hemen bükülecek kadar zayıf degil. Kısaca işlemcinin boş kenarından iterek yukarı dogru kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam pin yok i3 9100F de.
FxILairesTR dedi: Bence fazla korkmayın pinler hemen bükülecek kadar zayıf degil. Kısaca işlemcinin boş kenarından iterek yukarı dogru kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam pin yok i3 9100F de.
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 6 Mayıs 2021 #8 Intel işlemcilerde pinler anakartta oluyor bu sebeple çıkarırken bir şey olmayacaktır ama yine de dikkatli olmaya bakın.
Intel işlemcilerde pinler anakartta oluyor bu sebeple çıkarırken bir şey olmayacaktır ama yine de dikkatli olmaya bakın.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 6 Mayıs 2021 #9 brightosayisamuel dedi: Hocam pin yok i3-9100F de. Genişletmek için tıkla... Pin işlemcide değil zaten anakartta konu sahibinin korkusu bu.
brightosayisamuel dedi: Hocam pin yok i3-9100F de. Genişletmek için tıkla... Pin işlemcide değil zaten anakartta konu sahibinin korkusu bu.