i3-9100F çok ısınıyor

beyler kavga etmek yerine sorunuma yardım etseniz daha mutlu olurum çünkü cidden bu sorun beni sıkmaya başladı ne yapsam olmadı kasam biraz kötü bi aksa everest racer model kasam var onla alakalı olduğunu düşündüm ama bu kadar ısınması normal değil 1 şeyden şüphem var ne yaparsam yapayım işlemcimin hızı 4ghz sabit oalrak gözüküyor görev yöneticisinde güç seçeneklerinde her şeyi denedim fakar hala aynı 3.60 ghz olan işlemcim 4 ghz sabit olarak çalışıyor

Bilgisayarın güç modu yüksek performans seçili olabilir. Güç modunu dengeli yapıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayarın güç modu yüksek performans seçili olabilir. Güç modunu dengeli yapıp tekrar kontrol edebilirsiniz.
yazdığım gibi denedim onları kanka işlemci güç yönetiminden maks işlemci durumunu bilw düşürdüm fakat sonuç aynı

Yazdığım gibi denedim onları kanka işlemci güç yönetiminden maksimum işlemci durumunu bile düşürdüm fakat sonuç aynı.

Kasa içinin ve dışının fotoğraflarını paylaşın inceleyelim. Bana daha çok kasa yapısından yeterli hava akışı olmadığını ve sıcak havalar ile birlikte sıcaklıkların yükseldiği düşünüyorum. Paylaşacağınız fotoğraflar ile daha net konuşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…