Mustos
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, ben geçenlerde bir olay yaşadım. Olayı görmek için bir önceki konuma bakmanız gerek bu olaydan sonra CPU fanım çok hızlı dönmeye başladı yani bilgisayar boştayken bile 3000 RPM gibi BIOS'dan ayarlamay çalıştım fakat bir türlü beceremedim. İşlemcim Intel i3-9100F modeli ve stok fan kullanıyorum. Bu olaydan önce böyle bir şey yoktu ve olay dün yaşandı, yani virüs ile alakası yok. BIOS'tan da düzeltemedim, anakart modelim BIOSTAR H310MHP. CPU fanı doğru yere takılı.
Arkadaşlar, önemli güncelleme, SpeedFan indirdim ve bilgisayarda hiçbir şey yapmamama rağmen işemcimin 90 derece gibi bir boyuta ulaştığını gördüm fakat bu çok saçma. Bilgisayar hiç kasmıyor, Fortnite, PUBG gibi oyunları sorunsuz oynuyabiliyorum. Anlamadım büyük bir sorun mu bu?
Arkadaşlar, önemli güncelleme, SpeedFan indirdim ve bilgisayarda hiçbir şey yapmamama rağmen işemcimin 90 derece gibi bir boyuta ulaştığını gördüm fakat bu çok saçma. Bilgisayar hiç kasmıyor, Fortnite, PUBG gibi oyunları sorunsuz oynuyabiliyorum. Anlamadım büyük bir sorun mu bu?
Son düzenleyen: Moderatör: