i3-9100F GTX 1650 Super sistemi satıp yeni bilgisayar almak mantıklı mı?

Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, sistemim bu şekilde.
16 GB RAM.
i3-9100F
GTX1650 Super.
Bana yetiyor istediğim oyunları oynayabiliyorum memnunum sizce bu sistemi satıp yeni bir sistem alınır mı? 13 bin TL param mevcut bu sistemin ederi nedir sizce mantıklı olur mu sistem genel olarak bana yetiyor.

Yetiyorsa hiç bulaşma parçaları çok pahalı olmaya başladı.

Bence sistem güzel işlemci yükseltirseniz tadından yenmez.

Eğer ihtiyacın olmayan şeyleri satın alırsan, bir gün ihtiyacın olanları satmak zorunda kalırsın.

Şu an hiçbir şey mantıklı değil ne yazık ki. Ekran kartları süşmeye başları coinler düştüğü için almak belki mantıklı ama yine de çok yüksekler.

@Burakthex ekran kartı fiyatları şu an köpek gibi düşüşte.

Yetiyorsa hiç uğraşmayın ama hali hazırda birikmişiniz varsa belki ekran kartınızı değiştirmek isteyebilirsiniz hocam ama darboğazı da göz önünde bulundurmanız gerek.

@Burakthex 2 ay önce yakın arkadaşıma RX6600 almıştık 7500 TL civarına. Şu an durumu 6000 TL. Bunun yanında 600 liralık anakarta 50 lira zam gelmesi pek de ciddi bir şey değil kanımca. Anakartların hepsi şu an bir inip bir çıkıyor zaten.

Kripto borsasından dolayı çok ilginç şeyler yaşanıyor valla. Eskiden bugün alsak yarından ucuza gelir derdik şimdi hiçbir şey birbirini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…