Arkadaşlar herkese selam. Elimde bir bilgisayar var bunu satacağım fakat piyasa hakkında hiçbir bilgim olmadığı için kaça satmalıyım bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Parçalar şöyle:
GTX1650.
i3-9100F
8 GB RAM (Crucial diye bir marka)
256 GB SSD (Crucial diye bir marka)
Arkadaşlar herkese selam. Elimde bir bilgisayar var bunu satacağım fakat piyasa hakkında hiçbir bilgim olmadığı için kaça satmalıyım bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Parçalar şöyle:
GTX1650.
i3-9100F
8 GB RAM (Crucial diye bir marka)
256 GB SSD (Crucial diye bir marka)
Biraz beni yanlış anladın galiba ben 0 el aldım bi de yanlış yazmışım gtx li sistem monitör de dahil ve enayi olandan bence ben değilim senin gibi bilip bilmeden konuşan insanlardır
Biraz beni yanlış anladın galiba ben 0 el aldım bir de yanlış yazmışım GTX'li sistem monitör de dahil ve enayi olandan bence ben değilim senin gibi bilip bilmeden konuşan insanlardır
Hocam sisteminiz işlemci olarak düşük ordan düşer, ekran kartı zaten o siz zorlasanız 3000 e yetişir ya yetişmez pazarlık ve alıcı bulma ihtimaline göre değişiklik gösterir. Yani toparlarsak max 8800 tl ye kadar bi fiyat çekebilirsiniz *şimdiki piyasaya göre*(linçlemeyin). Siz 7600 tl civarına satın.